Ολυμπιακός PreSeason: Ο αριστούχος της προετοιμασίας των πρωταθλητών στην Αυστρία

Η PreSeason του Ολυμπιακού επί αυστριακού εδάφους ολοκληρώθηκε με το φιλικό των πρωταθλητών της Super League κόντρα στην Σάλτσμπουργκ. Σ’ αυτά τα έξι φιλικά και τις προπονήσεις που έγιναν ο Πέδρο Μαρτίνς είχε την ευκαιρία να βγάλει ομαδικά και φυσικά ατομικά συμπεράσματα. Ειδικά τα δεύτερα ήταν περισσότερα και πιο ξεκάθαρα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Black power και φθηνά λάθη κόντρα σε Σάλτσμπουργκ

Υπήρξαν παίκτες από τους οποίους περίμενε περισσότερα και κάποιοι που προσέφεραν περισσότερα. Στη δεύτερη κατηγορία ανήκει, αναμφίβολα, ο Μαμαντού Κανέ. Μπορεί να πει κανείς ότι ανήκει στους… αριστούχους της προετοιμασίας. Και όταν λέμε αριστούχους εννοούμε σ’ αυτούς που δύσκολα μπορούσε να περιμένει οποιοσδήποτε κάτι παραπάνω.

Μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για παίκτη που αποκτήθηκε από τη Νέφτσι Μπακού πέρυσι με τη λογική του «γιατί όχι;» Κάτι σαν φθηνό στοίχημα με μικρό ρίσκο χασούρας. Ο Ολυμπιακός τον απέκτησε έναντι περίπου 300 χιλ.ευρώ τον διεθνή χαφ από τη Γουϊνέα, συνεπώς ακόμα κι αν αποτύγχανε παταγωδώς το κακό θα ήταν μικρό. 

Συμφωνούν όλοι

Αντιθέτως βεβαίως ο Κανέ κατάφερε όχι μόνο να κερδίσει τη συμπάθεια όλων στον Ολυμπιακό αλλά πια να είναι και στα φαβορί για παραμονή στο ρόστερ μεταξύ των παικτών που βρίσκονταν υπό δοκιμή. Και ο Πέδρο Μαρτίνς και όλοι οι συνεργάτες του συμφωνούν ότι ο παίκτης μπορεί να φανεί πολύ χρήσιμος εντός της σεζόν που θα αρχίσει επίσημα σε 18 μέρες από τώρα.   

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σίμε Βρσάλικο και επίσημα

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News