Ολυμπιακός: Πέθανε ο Νίκος Σιδέρης - «Στο πάνθεον της θρυλικής ιστορίας»

Θρηνεί ο Ολυμπιακός το χαμό του Νίκου Σιδέρη, Βετεράνου ποδοσφαιριστή, ο οποίος είχε γράψει τη δική του ιστορία στο σύλλογο.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας του Πειραιά έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών, μετά από μια πολυετή μάχη με τη νόσο Αλτσχάιμερ.

Για το θάνατο του Νίκου Σιδέρη, ο οποίος αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό τη δεκαετία του ’60 κατακτώντας 2 πρωταθλήματα και 3 κύπελλα Ελλάδος, ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύνδεσμος Βετεράνων του Ολυμπιακού.

Η ανακοίνωση των Βετεράνων του Ολυμπιακού

Ο Σύνδεσμος βετεράνων ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού Πειραιώς αποτίει φόρο τιμής και απευθύνει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του θρύλου του Ολυμπιακού και του ελληνικού ποδοσφαίρου Νίκου Σιδέρη.

Ο Νίκος Σιδέρης ξεκίνησε από την θρυλική ομάδα των μπέμπηδων του Ολυμπιακού στην αρχή της δεκαετίας του 1960 και γρήγορα αγωνίστηκε σε ηλικία 18 ετών στην πρώτη ομάδα κατακτώντας πρωταθλήματα και κύπελλα μαζί με τους σπουδαίους συμπαίκτες του εκείνης της εποχής ενώ ήταν από τα ιδρυτικά μέλη του συνδέσμου βετεράνων ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού συμμετέχοντας στους αγώνες και τις εκδηλώσεις του συνδέσμου και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός σε συμπαίκτες και αντιπάλους.

Ο Νίκος Σιδέρης είναι πλέον στο πάνθεον των ηρώων της θρυλικής ιστορίας του Ολυμπιακού και του ελληνικού ποδοσφαίρου.

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟ ΘΡΥΛΙΚΟ ΝΙΚΟ ΣΙΔΕΡΗ!

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News