Ολυμπιακός: Μόλις η 7η ήττα του Μαρτίνς στη Super League

Η ήττα του Ολυμπιακού από τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης την περασμένη Κυριακή ήταν μόλις η 7η του Πέδρο Μαρτίνς στην ελληνική Super League μετά από τέσσερις σεζόν που βρίσκεται στον πάγκο των πρωταθλητών Ελλάδας.

Σε σύνολο 128 αγώνων σε κανονική διάρκεια και play off ο Πορτογάλος τεχνικός μετράει 100 νίκες και 21 ισοπαλίες δημιουργώντας σημαντικά ρεκόρ σ’ έναν από τους πιο δύσκολους και «ηλεκτρικούς» πάγκους όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και πανευρωπαϊκά αφού οι απαιτήσεις είναι πάντα υψηλές.

Ανασύνταξη για την τελική ευθεία της σεζόν

Πλέον ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να μπει στη διαδικασία των play off, του μίνι έξτρα πρωταθλήματος των 10 αγώνων. Πέρυσι στην ίδια διαδικασία είχε 7 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα. Πέρυσι στην κανονική διάρκεια, μιας πιο μικρής σε διάρκεια σεζόν, είχε 2β. παραπάνω αφού φέτος είχε μία ισοπαλία παραπάνω.

Ο Μαρτίνς έδωσε την ευκαιρία στους παίκτες του να ξεκουραστούν επί δύο ημέρες τόσο σωματικά όσο και πνευματικά και σιγά σιγά θα τους συγκεντρώσει και θα κάνει ό,τι χρειάζεται για να μπει όπως πρέπει η ομάδα στην τελική ευθεία της σεζόν.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Που ταξίδεψε ο Μοντέστο για σκάουτινγκ.

Καρεμπέ: Να παίξουμε με τη Ρεάλ στα εγκαίνια του Μπερναμπέου.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News