Ολυμπιακός: Μπορεί να το κερδίσει το... στοίχημα ο Κούτρης;

Ολυμπιακός: Μπορεί να το κερδίσει το… στοίχημα παραμονής στους πρωταθλητές Super League ο Κούτρης;

Όταν οι περισσότεροι έγραφαν πως δεν θα είναι καν στην προετοιμασία στο sportday.gr διαβάζατε ότι ο Λεονάρντο Κούτρης θα πάρει από τον Πέδρο Μαρτίνς τη 2η ευκαιρία που τόσο ζητάει στον Ολυμπιακό ώστε να πείσει ότι πλέον είναι διαφορετικός και πιο έτοιμος ως παίκτης. 

Ο Ελληνοβραζιλιάνος αριστερός μπακ ήταν όντως μία από τις παρουσίες στην πρώτη προπόνηση των πρωταθλητών στο Ρέντη για τη νέα χρονιά. Καλείται τώρα να πείσει άμεσα τον προπονητή ότι αξίζει και στην Αυστρία να πάει (που είναι και το πλέον πιθανό) όπου θα γίνει το βασικό στάδιο αλλά και στο ρόστερ να διατηρηθεί όλη τη σεζόν.

Ο Λέο είναι ένα παιδί που έχει δημιουργική / επιθετική ποιότητα κι αυτό που δεν είχε και τον οδήγησε σε δανεισμούς ήταν αμυντική συνέπεια. Αν έχει καταφέρει να το βελτιώσει αυτό θα έχει σοβαρές πιθανότητες να μείνει στην ομάδα και να συνθέσουν μαζί με τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ το δίδυμο στο αριστερό άκρο της άμυνας. Αν όχι, τότε πιθανότατα θα του δοθεί εισιτήριο για αναχώρηση από το Ρέντη και πιθανότατα δίχως επιστροφή αυτή τη φορά… 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κούτρη να η ευκαιρία σου

Τα τρία ζευγάρια αντιπάλων του Ολυμπιακού στον προκριματικό

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News