Ολυμπιακός: Κούτρη να η ευκαιρία σου

Ο δανεισμός του στη Φορτούνα Ντίσελντορφ ολοκληρώθηκε και αφού η γερμανική ομάδα δεν πρόκειται να κάνει χρήση της οψιόν αγοράς, όπως ενημέρωσε επισήμως, ο Λεονάρντο Κούτρης επιστρέφει στον Ολυμπιακό όπου και ανήκει. Εύλογα λοιπόν όλοι αναρωτιούνται τι μέλλει γενέσθαι με τον διεθνή Έλληνα αριστερό μπακ που είναι και Βραζιλιάνος κατά το ήμισυ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς είχε παράπονα από την αμυντική συμπεριφορά του «Λέο» και γι’ αυτό εξάλλου καθιέρωσε τον Κώστα Τσιμίκα (με τα γνωστά απίθανα αποτελέσματα για τον Ολυμπιακό και για τον παίκτη!) με συνέπεια ο Κούτρης να παραχωρηθεί με δύο σερί δανεισμούς.

Λόγω των δεδομένων οι περισσότεροι θεωρούν ότι ο Λεονάρντο, που ούτε στην Φορτούνα κατάφερε να πείσει, έρχεται για να… φύγει. Ωστόσο μπορεί και να μην είναι ακριβώς έτσι. Μπορεί να έχει τελικά την ευκαιρία που ζητάει στον Ολυμπιακό για να πείσει ότι αξίζει να μείνει. Τι εννοούμε;

Η αλυσιδωτή αντίδραση

Θα υπάρξει μια αλυσιδωτή αντίδραση που «γεννά» μια ευκαιρία για τον Κούτρη. Ο Ρέαμπτσιουκ δεν ανήκει στους τυχερούς που θα ξεκουραστούν όταν τελειώσουν τα ματς με τον Ολυμπιακό για τα πλέι οφ της Super League. Κι αυτό γιατί τον Ιούνιο έχει υποχρεώσεις με την Εθνική του ομάδα! Η Μολδαβία έχει 4 ματς (!) στις 3, 6, 10 και 14 Ιούνη για το Nations League και, προφανώς, θα είναι παρών και βασικός ο Όλεγκ.

Αυτό σημαίνει ότι η προετοιμασία του Ολυμπιακού, πιθανότατα, θα αρχίσει με Κούτρη και Κίτσο αριστερούς μπακ αφού ο Ρέαμπτσιουκ πρέπει και να ξεκουραστεί κάποια στιγμή. Άρα… Άρα να η ευκαιρία του Λεονάρντο. Στα πόδια του είναι να την εκμεταλλευτεί.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νίκος Σαργκάνης στο sportday.gr: Γι’ αυτό έπιασα το πέναλτι του Φούνες.

Μια 20άδα κόντρα στον Άρη με μέσο όρο ηλικίας τα 23 χρόνια!

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News