Ολυμπιακός: Μπορεί να το φέρει... τούμπα ο Ρόνι Λόπες;

Ολυμπιακός: Μπορεί να το φέρει… τούμπα ο Ρόνι Λόπες το θέμα της παραμονής του;

Στο ματς τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 6η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League έβαλε ένα απίθανο νικητήριο γκολ στις καθυστερήσεις.

Στο εξ’ αναβολής ντέρμπι της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ έβαλε το γκολ της ισοφάρισης και είχε μια γενικά γεμάτη παρουσία. Και εύλογα γεννιέται το εξής αυτονόητο ερώτημα: μπορεί ο Ρόνι Λόπες να φέρει… τούμπα, μετά τον ΠΑΟΚ, και το θέμα της παραμονής του στον Ολυμπιακό; 

Τα τρία δεδομένα

Σίγουρος δεν μπορεί να είναι κανείς. Για τα μόνα που είναι άπαντες σίγουροι και συμφωνούν είναι τα παρακάτω. 1) Ο Πέδρο Μαρτίνς τον ήθελε με… τρέλα από προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους και δεν έχει παράπονο από τη σοβαρότητα και την προσπάθεια του παίκτη στις προπονήσεις, από τη συνέπεια και τη σταθερότητα στους αγώνες έχει. 2) Ο Ρόνι Λόπες είναι ένας παίκτης τεράστιας κλάσης που έχει όλο το πακέτο ενός παίκτη που μπορεί να παίξει παντού πίσω από τον φορ, και ως 10άρι και στα «φτερά» της επίθεσης. 3) Ελάχιστες ομάδες στην Ευρώπη και καμία στην Ελλάδα δε μπορεί να δώσει τα 10 εκατ.ευρώ που λέγεται ότι έχει μπει ως οψιόν αγοράς στη συμφωνία δανεισμού του παίκτη μεταξύ του Ολυμπιακού και της Σεβίλλης. 

Ουσιαστική κουβέντα και (μεγάλη) έκπτωση

Στα τελευταία ματς προφανώς ο Ρόνι Λόπες θύμισε σε όλους πόσο εξαιρετικός ποδοσφαιριστής είναι και τους έβαλε σε σκέψεις. Φτάνουν άραγε αυτές οι σκέψεις στο να γίνει ουσιαστική κουβέντα μεταξύ των πρωταθλητών και των Σεβιγιάνων για να βρεθεί η χρυσή τομή και ο τρόπος να μονιμοποιηθεί ο Βραζιλιανοπορτογάλος στο μεγάλο λιμάνι; Γιατί όχι; Εννοείται πως για να υπάρξει δεύτερο deal μετά απ’ αυτό του δανεισμού το περασμένο καλοκαίρι θα χρειαστεί να κάνει πολύ σημαντικές εκπτώσεις η ισπανική ομάδα.   

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το… 48ο άρχισε στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ.

Το… γύρισε ο Μαρτίνς με ΠΑΟΚ.

Τον… πάτησε τον ΠΑΟΚ για την ανατροπή.

Τα δύο special γκολ του Ρέαμπτσιουκ.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News