Ολυμπιακός: Το... 48ο άρχισε στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ

Ολυμπιακός: Το… 48ο πρωτάθλημα της Super League άρχισε στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ

Μετά τη φιέστα-τίτλου του Ολυμπιακού με ΠΑΟΚ στην Τούμπα στο εξ’ αναβολής ματς της 4ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League ο Πέδρο Μαρτίνς προανήγγειλε ευκαιρίες σε παίκτες όπως ο Τζολάκης, ο Κίτσος, ο Σουρλής και ο Φαντιγκά.

Ουσιαστικά ο Πορτογάλος τεχνικός είπε εμμέσως πλην σαφώς ότι η προσπάθεια για την κατάκτηση του 48ου πρωταθλήματος των Πειραιωτών, έχει ήδη αρχίσει. Κάποιες σημαντικές αποφάσεις έχουν ληφθεί εδώ και μερικές εβδομάδες και τις προανήγγειλε και ο δ’ αντιπρόεδρος και επιχειρησιακός διευθυντής της ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς, σε ραδιοφωνικές του συνεντεύξεις. Αν δεν είχαν καταλήξει εξάλλου στο μεγάλο λιμάνι δεν θα έδινε χρόνο σε πιο μικρούς ο Πέδρο Μαρτίνς.

Τα «υλικά» του νέου Θρύλου

Στην Τούμπα λοιπόν ο 52χρονος τεχνικός αυτό είπε. Ότι πια δουλεύει για τα καλά τη νέα… έκδοση του Ολυμπιακού. Μια έκδοση στην οποία θα γίνει προσπάθεια η ομάδα να έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Τι χαρακτηριστικά; Θα γίνει πιο αθλητική. Θα φρεσκαριστεί και σε μέσο όρο ηλικίας βάζοντας περισσότερο στο ροτέισον παίκτες σαν τους νεαρούς που θα χρησιμοποιήσει τώρα ο Πέδρο Μαρτίνς. Θα βελτιώσει τα άκρα σε άμυνα και επίθεση. Θα ενισχύσει τον άξονα γιατί είναι τα πλέον κομβικά τετραγωνικά του γηπέδου.

Θα γίνουν λοιπόν αρκετές προσθαφαιρέσεις στο υπάρχον ρόστερ προκειμένου ο Ολυμπιακός να γίνει πιο ελκυστικός στο μάτι και να αποκτήσει μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στο παιχνίδι του, στοιχείο για το οποίο «γκρίνιαξε» ουκ ολίγες φορές και ο Πέδρο Μαρτίνς φέτος και εδικά προς το φινάλε της σεζόν. 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάρτι εν πτήσει από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News