Ολυμπιακός Μεταγραφές: Το κοινό του Γκουστάβο Σκάρπα με τον Νταβίντ Λουίζ

Ο Ολυμπιακός περιμένει άμεσα την οριστική απάντηση και την υπογραφή του Γκουστάβο Σκάρπα στην εξαιρετική πρόταση που του έχει καταθέσει προκειμένου, ύστερα, ο πρωταθλητής της Super League να πάει με άλλη δυναμική σε διαπραγμάτευση με την Παλμέιρας.

Κι αυτό γιατί με την υπογραφή του 28χρονου Βραζιλιάνου ανά χείρας οι Βραζιλιάνοι θα το πάρουν απόφαση ότι τον χάνουν οριστικά και δίχως να πάρουν ευρώ τον χειμώνα. Άρα ενδεχομένως και να πιεστούν να πουν το ναι τώρα εισπράττοντας το κάτιτις τους. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ρίο Άβε και Βίλεμ αποτελούν επιλογές για τον Βρουσάι;

Εν τω μεταξύ στη Βραζιλία καθημερινά το θέμα Σκάρπα είναι στην κορυφή της επικαιρότητας. Σιγά σιγά αρχίζουν ωστόσο να παίρνουν μέρος της δημοσιότητας και άλλες περιπτώσεις παικτών. Παίκτες όπως ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Ραφίνια, αλλά και ο Νταβίντ Λουΐζ που επίσης έχει σπουδαίο βιογραφικό. Οι δυο τους είναι… συνδεδεμένοι με τον Σκάρπα. Γιατί; Επειδή είναι στη λίστα των 35 παικτών του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος που πλέον μπορούν να υπογράψουν ελεύθερα και νόμιμα όπου θέλουν καθώς τα συμβόλαιά τους λήγουν τον προσεχή Δεκέμβριο. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τικίνιο, Χασάν ή μήπως και οι δύο;

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News