Ολυμπιακός Μεταγραφές: Τικίνιο, Χασάν ή μήπως και οι δύο;

Ο Τικίνιο έχει στα χέρια του σοβαρές προτάσεις από τη Βραζιλία (Ιντερνασιονάλ) αλλά και τη Σαουδική Αραβία ενώ και στην Τουρκία γράφουν διαρκώς ότι υπάρχουν ενδιαφερόμενες ομάδες. Για τον Χασάν φέρεται να ενδιαφέρεται να τον κάνει μόνιμα δικό της η Κόνιασπορ η οποία τον είχε δανειστεί πέρυσι από τον Ολυμπιακό. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Με πόσους οπαδούς θα παέι στη Χάιφα Ο Ολυμπιακός

Με τον Ελ Αραμπί να έχει μόλις ανανέωσει το συμβόλαιό του με τους πρωταθλητές για άλλα δύο χρόνια και τον Αμπουμπακάρ Καμαρά ν’ αποτελεί φρέσκια μεταγραφή στην επίθεση, είναι ξεκάθαρο ότι δεν υπάρχει χώρος στο ρόστερ των ερυθρόλευκων και για τον Τικίνιο και για τον Χασάν. Είτε ο Βραζιλιάνος, είτε ο Αιγύπτιος θα πρέπει να αποχωρήσει. Για τον Τικίνιο αυτή τη στιγμή φαίνεται πιο εύκολο αφού υπάρχει αληθινό και σοβαρό ενδιαφέρον. Και ο Χασάν βέβαια που είναι σε καλύτερη ηλικία δεν θα δυσκολευτεί να βρει ομάδα αν χρειαστεί.   

Υπάρχει κι ένα άλλο σενάριο που θέλει, τελικά, και τον Τικίνιο και τον Χασάν να αποχωρούν. Κι αυτό γιατί ο μεν Βραζιλιάνος είναι λογικό να «ψήνεται» με την προοπτική μιας νέας πρόκλησης, αφού στον Ολυμπιακό δεν έχει κατοχυρωμένη θέση βασικού ενώ του προσφέρονται καλά λεφτά, ο δε Αιγύπτιος μπαίνει στον τελευταίο χρόνο συμβολαίου του και άρα τώρα είναι το κατάλληλο τάιμινγκ να πωληθεί. Ειδάλλως «πρέπει» να ανανεωθεί η συνεργασία μαζί του αφού μπαίνει στον τελευταίο χρόνο συμβολαίου του, λήγει το καλοκαίρι του 2023. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το απαραίτητο… Μεταπτυχιακό του Φαντιγκά

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News