Ολυμπιακός Μεταγραφές: Θα... τραβήξει κι άλλο «άσο» ο πρωταθλητής;

Ολυμπιακός Μεταγραφές: Θα… τραβήξει κι άλλο «άσο» ο πρωταθλητής της Super League;

Μπορεί κάποιοι να το συζητούν τα τελευταία 24ωρα αλλά δεν αποτελεί φρέσκια είδηση, ούτε κάτι σίγουρο. Ο Ολυμπιακός, ως οφείλει, έχει μάτια και αυτιά ανοιχτά 12 μήνες το χρόνο για μεταγραφές κι αν παρουσιαστεί σπουδαία ευκαιρία την εκμεταλλεύεται. Ο λόγος για την κουβέντα που αφορά στη θέση του τερματοφύλακα. 

Από τις 24 και 26/5…

Με ρεπορτάζ στις 24 αλλά και τις 26 Μαΐου οι αναγνώστες της SportDay είχαν πάρει μια πρώτη ιδέα. «Ο Τόμας Βατσλίκ έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό για έναν ακόμα χρόνο. Ο Τσέχος έκανε μερικά πολύ καλά ματς και ήταν κομβικός στο να διατηρηθούν κάποιες νίκες. Από την άλλη, έχουν παρατηρήσει άπαντες τα μειονεκτήματα στο παιχνίδι του κι επειδή μιλάμε για τους πρωταθλητές Ελλάδας, ο… εχθρός του καλού είναι πάντα το καλύτερο. Δεν ψάχνει… μανιωδώς τερματοφύλακα ο Ολυμπιακός, κάθε άλλο. Απλά έχει πάντα μάτια και αυτιά ανοιχτά για παν ενδεχόμενο», γράψαμε στις 24/5.

«Ο πρωταθλητής Ελλάδας έχει μάτια και αυτιά ανοιχτά στην αγορά ακόμα και για τερματοφύλακα, δίχως το τελευταίο να αποτελεί… πρεμούρα ή ανησυχία αφού υπάρχει ο Βατσλίκ και το πρότζεκτ Τζολάκης», συμπληρώναμε στις 26/5.

Γιατί δεν το αποκλείει…

Ακολούθησαν κι άλλα ρεπορτάζ και στο sportday.gr όπως αυτό με τίτλο: Γιατί κοιτάει στην αγορά και για τερματοφύλακα ο πρωταθλητής. Ήταν ρεπορτάζ στις 4/6… Γιατί ο Ολυμπιακός δεν απορρίπτει την απόκτηση τερματοφύλακα και δέχεται και προτάσεις από μάνατζερ; Γιατί έτσι πρέπει να κάνει. Αν του παρουσιαστεί μια ευκαιρία, γιατί να την αφήσει να περάσει έτσι; Εξάλλου δεν ταιριάζουν τα δεδομένα και οι συγκυρίες μόνο όταν έχεις εσύ ανάγκη και στο μεγάλο λιμάνι το γνωρίζουν πολύ καλά. Μάλιστα μια σπουδαία ευκαιρία προσπάθησε να την εκμεταλλευτεί προ αρκετών εβδομάδων αλλά ήταν στα όρια του αδύνατου αφού ο τερματοφύλακας έχει προτάσεις από Αγγλία και λογική ήταν την προτεραιότητά του να αποτελούσε το «νησί». 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News