Ολυμπιακός Μεταγραφές: Ο Ταμπάτα και ο «μπέμπης» για τα φτερά

Από την… κορυφή ως τα νύχια ο οργανισμός Ολυμπιακός ασχολείται με τη ρεβάνς κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα αφού το ματς είναι κομβικό και θα κρίνει αν οι πρωταθλητές της Super League θα συνεχίσουν την προσπάθειά τους για επιστροφή στους ομίλους του Champions League ή θα πρέπει να αναπροσαρμόσουν τα ευρωπαϊκά πλάνα τους σε διαφορετική διοργάνωση. Ωστόσο, όπως φάνηκε και από το θέμα του Χουάνγκ, ο καθένας έχει τις αρμοδιότητές του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Χουάνγκ στο δρόμο για το λιμάνι

Στην παρούσα φάση τεχνικό τιμ και ποδοσφαιριστές κάνουν ό,τι μπορούν ώστε να παρουσιαστούν πιο έτοιμοι το βράδυ της Τετάρτης υποδεχόμενοι στο Γ.Καραϊσκάκης τους Ισραηλινούς. Οι διοικούντες ωστόσο έχουν κάθε δικαίωμα και άνεση να «τρέχουν» και τα υπόλοιπα θέματα που αφορούν στην τελική σχηματοποίηση του ρόστερ της νέας σεζόν. Και για την τελική σχηματοποίηση υπάρχουν και αποχωρήσεις αλλά και αφίξεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Ντέκο, ο Ραφίνια των 58 εκατ.ευρώ και η ιδέα Ταμπάτα

Γνωστό σε όλους είναι ότι ο Ολυμπιακός θέλει να ενισχυθεί στα φτερά της επίθεσης. Και έχουν εξεταστεί / τσεκαριστεί δεκάδες, δίχως υπερβολή, παίκτες. Παίκτες που προτάθηκαν από μάνατζερ. Παίκτες που είδε το τμήμα σκάουτινγκ. Παίκτες που προέκυψαν και συζητήθηκαν με διάφορους τρόπους. Διαρκώς αυτή η λίστα, κατά πως φαίνεται, μεγαλώνει. Προστίθενται παίκτες και στον αντίποδα αφαιρούνται. Προ διημέρου η SportDay αποκάλυψε ότι ο ατζέντης των Τικίνιο και Ρέαμπτσιουκ πρότεινε στον Ολυμπιακό τον 25χρονο Βραζιλιάνο εξτρέμ της Σπόρτινγκ, Ταμπάτα, και άρεσε πολύ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δίνουν χρυσάφι οι Βραζιλιάνοι στον Τικίνιο

Σήμερα η SportDay παραθέτει μια πληροφορία από την αγγλική μανατζερική αγορά σύμφωνα με την οποία η Ελλάδα και ο Ολυμπιακός είναι ένας από τους πιθανούς προορισμούς (το ιταλικό και το πορτογαλικό πρωτάθλημα οι άλλοι δύο) του 20χρονου Ουρουγουανού εξτρέμ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Φακούντο Πελίστρι.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News