Ολυμπιακός Μεταγραφές: Δίνουν «χρυσάφι» οι Βραζιλιάνοι στον Τικίνιο

Είναι γνωστό ότι ο Τικίνιο Σοάρες αποτελεί διακαή πόθο για ομάδες από την πατρίδα του τη Βραζιλία αλλά και τη Σαουδική Αραβία. Η Μποταφόγκο είναι μία εξ’ αυτών και όπως γράφτηκε χθες στη χώρα του καφέ ο 31χρονος φορ του Ολυμπιακού έχει δεχθεί… τρελή πρόταση

Σύμφωνα με όσα γράφονται στη Βραζιλία η Μποταφόγκο έχει… στρώσει χρυσάφι στα πόδια του Τικίνιο και πιο συγκεκριμένα του έχει κάνει πρόταση για 3ετές συμβόλαιο με καθαρές απολαβές 1,8 εκατομμύρια για κάθε σεζόν! Για τον 31χρονο Τικίνιο κάτι τέτοιο θα είναι το τελευταίο πολύ καλό συμβόλαιο της καριέρας του και είναι λογικό να τον δελεάζει. Βεβαίως πολύ καλό συμβόλαιο έχει ο παίκτης και με τον Ολυμπιακό. 

Πάντως ο Τικίνιο έχει αποδείξει την επαγγελματικότητά του. Φάνηκε και στη Χάιφα με την σπουδαία εμφάνισή του και φαίνεται κάθε φορά που μιλάε. Είτε παίζει βασικός είτε όχι, δίνει ό,τι έχει κάθε φορά που καλείται να προσφέρει. Άρα είναι βέβαιο ότι είτε βρίσκεται στο αρχικό σχήμα στη ρεβάνς με τους Ισραηλινούς, είτε μπει ως αλλαγή, θα παλέψει για το καλύτερο.  

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Χουάγνκ στο δρόμο για το λιμάνι

Η εκτόξευση του Χουάνγκ δεν σταμάτησε ούτε με… απατεωνιά μάνατζερ

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News