Ολυμπιακός Μεταγραφές: Ο new entry Κέλβεν και το ιδανικό δεξί μπακ 9 εκατομμυρίων

Η απόκτηση ενός δεξιού μπακ αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητα για τον Ολυμπιακό. Οι πρωταθλητές Ελλάδας αναζητούν φανερά εδώ και καιρό τον παίκτη που θα δώσει όλα όσα θέλουν και προφανώς απουσίαζαν από το παιχνίδι της ομάδας όσο υπερασπίζονταν τη θέση ο Κένι Λαλά με βοήθειες από τον Θανάση Ανδρούτσο και τον Μάριο Βρουσάι.

Και λέμε φανερά γιατί στην πραγματικότητα οι ερυθρόλευκοι ψάχνουν δεξί μπακ από πέρυσι όταν ήδη είχε αρχίσει να ανησυχεί άπαντες, μετά τους πρώτους του μήνες στην ομάδα (σ.σ.: είχε αποκτηθεί τον χειμώνα της σεζόν 2020/21), ο 30χρονος Γάλλος που αποκτήθηκε από τη Στρασμπούρ. Τα ονόματα που «παίζουν» τώρα είναι αρκετά. Υπάρχουν οι Μπάλντοκ, Λάρσεν, Κόουτο, εσχάτως μπήκε στη λίστα και ο Κέλβεν της Παρανανένσε. Ο 21χρονος Κέλβεν Ντόουγκλας Σίλβα Ολιβέιρα, όπως είναι το πλήρες ονόμά του, φαίνεται να αρέσει στους Πειραιώτες που διερευνούν κατά πόσο είναι αυτό που ψάχνουν αλλά και αν είναι εφικτή η μεταγραφή. Εντός του 2021 είχε 2 γκολ και 6 ασίστ σε 39 συμμετοχές με την ομάδα του. 

Από τη Σίτι στη Στουτγκάρδη

Ωστόσο οι πρωταθλητές θεωρούν ιδανικό στο προφίλ που ψάχνουν έναν ποδοσφαιριστή που είχε μπει στο στόχαστρο προ καιρού και αποκαλύφθηκε πρώτα από τη SportDay. Ποιός έχει το ιδανικό προφίλ που ψάχνουν; Ο Πάμπλο Μαφέο. Ο Ισπανός είναι αυτό ακριβώς που ψάχνει ο Ολυμπιακός, με βάση τα κριτήρια και τις προϋποθέσεις που έχουν ορίσει στο λιμάνι. Ο Μαφέο ανήκει στη γερμανική Στουτγκάρδη και φέτος ήταν δανεικός στη Μαγιόρκα η οποία, δυστυχώς για τον Ολυμπιακό, αναμένεται να κάνει χρήση της οψιόν που έχει να τον αποκτήσει με κανονική μεταγραφή βάζοντας τέλος στα όνειρα των πρωταθλητών.

Για να καταλάβετε σε τι επίπεδο έχει «παίξει» ο Μαφέο και πόσο μέτρησε στη διεθνή ποδοσφαιρική γνώμη, η Στουτγκάρδη τον απέκτησε από τη Μάντσεστερ Σίτι πληρώνοντας 9 εκατ.ευρώ! Για διάφορους λόγους δεν έπιασε στη Στουτγκάρδη και οι Γερμανοί άρχισαν τους δανεισμούς. Πέρυσι στην Ουέσκα και φέτος στη Μαγιόρκα στην οποία αναμένεται να μονιμοποιηθεί ο Μαφέο που μέτρησε 1 γκολ και 6 ασίστ σε 36 συμμετοχές σε LaLiga και Copa del Rey τη σεζόν που ολοκληρώθηκε με τους νησιώτες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η απόφαση που πάρθηκε για τον Πιερ Κούντε στον Ολυμπιακό.

Γιατί κάνει… κλικ στον Ολυμπιακό ο Αμπουμπακάρ Καμαρά;

Με ποιούς πρώην ερυθρόλευκους συνεργάστηκε ο Αμπουμπακάρ Καμαρά;

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News