Ολυμπιακός Μεταγραφές: «Και η Νότιγχαμ στο... κόλπο για Σκάρπα»

Ολυμπιακός Μεταγραφές: «Και η Νότιγχαμ στο… κόλπο για Σκάρπα» γράφει το βραζιλιάνικο UOL

Κι ενώ το βράδυ της Τρίτης (21/6) οι Βραζιλιάνοι έλεγαν ότι η διοίκηση της Παλμέιρας το ξέκοψε στον Γκουστάβο Σκάρπα ότι μπορεί να φύγει τώρα για την Ευρώπη όπως τους τόνισε ξεκάθαρα, την Τετάρτη (22/6) το μέσο ενημέρωσης UOL από τη χώρα του καφέ έδωσε μια νέα διάσταση στο φλερτ με τον 28χρονο μεσοεπιθετικό. 

Όπως γράφτηκε μπήκε και η Νότιγχαμ  στη λίστα των υποψήφιων ομάδων για την απόκτηση του Σκάρπα και προφανώς τονίζεται ότι έχει τον ίδιο ιδιοκτήτη, τον Βαγγέλη Μαρινάκη, με τον Ολυμπιακό που επίσης φλερτάρει έντονα τον ποδοσφαιριστή. Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με το εν λόγω δημοσίευμα, η επιστροφή της Φόρεστ στην Premier League συνιστά ένα έξτρα ατού για την αγγλική ομάδα που λογικό είναι να δελεάζει κάθε παίκτη πια συμμετέχοντας στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη. Από την άλλη βέβαια ο πρωταθλητής Ελλάδας έχει την προοπτική συμμετοχής στους ομίλους του Champions League…

Το ρίσκο να τον χάσει τσάμπα τον Δεκέμβρη

Υπενθυμίζεται ότι το συμβόλαιο του παίκτη λήγει τον προσεχή Δεκέμβριο και αρνήθηκε πολλάκις πρόταση για ανανέωση αφού θέλει να ζήσει την εμπειρία του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Και η Παλμέιρας είναι διατεθειμένη να πάρει το ρίσκο να τον χάσει τσάμπα αφού τον έχει ανάγκη στην προσπάθεια που κάνει τώρα ούσα σε φουλ σεζόν.  

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γρομητσάρης: Μια ακόμα mission impossible του… χαμαιλέοντα Μαρτίνς

Ανακοινώθηκε ο… Βάρντι της Τσεχίας από τον Ολυμπιακό

Πότε και πως κόλλησε το παρατσούκλι Πίπα ο Άβιλα

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News