Ολυμπιακός Μεταγραφές: Γιατί ο Μαρτίνς λέει ναι στον Αμπουμπακάρ Καμαρά;

Είναι γνωστό εδώ και αρκετές ημέρες ότι ο Ολυμπιακός έχει στο μεταγραφικό του στόχαστρο τον Αμπουμπακάρ Καμαρά του Άρη ύστερα από θερμή εισήγηση του Πέδρο Μαρτίνς. Κατά πως φαίνεται αυτή η υπόθεση μπαίνει στην τελική της ευθεία

Οι πληροφορίες από πλευράς Άρη (και όχι μόνο πια) αναφέρουν ότι ο διοικητικός ηγέτης των κιτρίνων βρέθηκε στο Λονδίνο όπου είχε συνάντηση με τον ατζέντη του παίκτη αλλά και τη Φούλαμ από την οποία απέκτησαν οι Θεσσαλονικείς τον Αφρικανό επιθετικό και οφείλουν χρήματα (σ.σ.: λέγεται 2,5 εκατ.ευρώ). Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες ο Αμπουμπακάρ πιέζει ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή και να αποχωρήσει από τον Άρη για να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του. 

Ξέρει και θέλει

Προφανώς είναι ενήμερος για το ζεστό ενδιαφέρον των πρωταθλητών της Super League και προφανώς ενδιαφέρεται να παίξει σε μια ομάδα όπως οι Πειραιώτες που θα του προσφέρουν την ευκαιρία για τίτλους και συμμετοχή σε αρκετά ευρωπαϊκά ματς υψηλού επιπέδου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο σύνθετο deal που επιχειρείται, ο Ολυμπιακός έχει διάθεση να αναλάβει την πληρωμή του υπολοίπου που έχει ο Άρης στη Φούλαμ για τον Καμαρά και παράλληλα να δώσει ό,τι εκτιμά πως πρέπει στους κιτρινόμαυρους (σ.σ.: η φημολογία για αντάλλαγμα τον Λοβέρα δε φαίνεται να έχει βάση) για να πουν το ναι και από την πλευρά τους. 

Γιατί ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει τόσο πολύ τον Αμπουμπακάρ; Επειδή ο 27χρονος ποδοσφαιριστής δεν μοιάζει με κανέναν από τους επιθετικούς που έχει ήδη στο ρόστερ και ταιριάζει απόλυτα σε δύσκολα εκτός έδρας ματς και ειδικά ευρωπαϊκά όπου ο Ολυμπιακός θα χρειάζεται ταχύτητα και ξεπέταγμα ώστε να παίζει με αντεπιθέσεις και στο όριο του οφ σάιντ.  

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ντιμπί Κεϊτά δεν ξέρεις τι σε περιμένει

Ο Ζίνκερναγκελ διάλεξε ήδη «φτερό»

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News