Ολυμπιακός PreSeason: Ντιμπί Κεϊτά δεν ξέρεις τι σε περιμένει

Ο Πέδρο Μαρτίνς πήρε τον Ντιμπί Κεϊτά στην προετοιμασία του Ολυμπιακού στην Αυστρία όπως από την πρώτη στιγμή σας έγραψε το sportday.gr και η απόφαση αυτή προκάλεσε αίσθηση αφού ο νεαρός που απέκτησε από τη β’ ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης ο πρωταθλητής ταλαιπωρήθηκε από έναν δύσκολο τραυματισμό. 

Ωστόσο η επιλογή του Πορτογάλου τεχνικού φανερώνει το… κλικ που του έχει κάνει και βλέπει στον 19χρονο Ισπανό εξτρέμ με τις ρίζες από το Μάλι ένα ενδιαφέρον ποδοσφαιρικό πακέτο. Ο Μαρτίνς την έκανε την κίνηση, τώρα σειρά έχει να κάνει τις δικές του ο Κεϊτά. Τι πρέπει να κάνει; Να… λιώσει στις προπονήσεις. Γιατί μετά και τον τραυματισμό του το σώμα του είναι αρκετά ανέτοιμο / αδούλευτο για το κορυφαίο επίπεδο.

«Έχει καλά στοιχεία, θέλει πολλή δουλειά στο σώμα του», λένε όλοι όσοι τον έχουν δει ως τώρα στις -λίγες- προπονήσεις με την πρώτη ομάδα. Ο προπονητής έχει αποδείξει πολλάκις ότι είναι δίκαιος και πως δεν διστάζει να κάνει βασικό ακόμα και έναν πιτσιρικά όπως ο Ντιμπί ή ο Αγκιμπού και ο Φαντιγκά. Αρκεί να του δώσουν την αφορμή για να το κάνει και να τον πείσουν ότι αξίζουν.  

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Ζίνκερναγκελ διάλεξε ήδη το… φτερό που θα παίζει στον Ολυμπιακό

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News