Ολυμπιακός Μεταγραφές: Βόμβα από το ESPN για συνάντηση με Μπαρτσελόνα για Ουμτιτί!

Μια είδηση-βόμβα «έσκασε» προ ολίγου από το μεγάλο αθλητικό δίκτυο ESPN και σύμφωνα με αυτή ο Ολυμπιακός θα έχει συνάντηση την Δευτέρα με τη Μπαρτσελόνα για τον 28χρονο Γάλλο στόπερ, Σαμουέλ Ουμτιτί!

«Ο Ολυμπιακός θα τα πει με τη Μπαρτσελόνα την Δευτέρα για να συζητήσουν την υπογραφή του αμυντικού, Σάμουελ Ουμτιτί, μια πηγή είπε στο ESPN. Ο 28χρονος Ουμτιτί είναι ένας από τους αρκετούς παίκτες της Μπάρτσα στους οποίους ο κόουτς Τσάβι είπε να βρουν ομάδα αυτό το καλοκαίρι. Μια μεταγραφή στη Ρεν ναυάγησε νωρίτερα στο μεταγραφικό παζάρι αλλά τώρα ο Ολυμπιακός προσφέρει στον Ουμτιτί την ευκαιρία να παίξει ποδόσφαιρο ως βασικός και να κάνει επανεκκίνηση στην καριέρα του», έγραψε χαρακτηριστικά το ESPN. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρόταση 3 εκατομμυρίων από το Κατάρ για Σεμέδο

«Ο Έλληνας πρωταθλητής θα έχει κουβέντα αυτή την εβδομάδα με τη Μπαρτσελόνα για δανεισμό ενός έτους με πιθανή μείωση φυσικά του μισθού του παίκτη που θα είναι και το κλειδί της διαπραγμάτευσης. Η αμοιβή του Ουμτιτί και πρόσφατα προβλήματα τραυματισμών αποτέλεσαν τα εμπόδια για να φύγει από τη Μπαρτσελόνα τον τελευταίο καιρό αφού άλλοι σύλλογοι δεν ήθελαν να πληρώσουν τα χρήματα που παίρνει στη Μπαρτσελόνα. Ωστόσο ο παίκτης υπέγραψε ανανέωση συμβολαίου του Ιανουάριου που… μοίρασε τα χρήματά του σε περισσότερα χρόνια και κάνοντας τους μισθούς πιο ανεκτούς», κατέληξε το δημοσίευμα.

Μετά την πρόσφατη ανανέωση το συμβόλαιο του Ουμτιτί λήγει το 2026. Ο παίκτης με τις ρίζες από το Καμερούν αποκτήθηκε το 2016 από τη Λιόν έναντι 25 εκατ.ευρώ.  

Ο Ουμτιτί λόγω τραυματισμού για ένα διάστημα αλλά και ότι δεν υπολογίζονταν πέρυσι (2021/22) αγωνίστηκε μόνο σε ένα 90λεπτο ενώ πρόπερσι (2020/21) που είχε ξανά τραυματσμό και πάλι δεν ήταν στις πρώτες επιλογές μέτρησε 16 συμμετοχές. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιός εισηγήθηκε την απόκτηση του Μπάρντι

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News