Ολυμπιακός Μεταγραφές: Ποιός εισηγήθηκε την απόκτηση του Μπάρντι

Οι Ισπανοί, έτσι ξαφνικά, «έμπλεξαν» τον Ολυμπιακό με τον Ενίς Μπάρντι. Αυτό συνέβη την Παρασκευή (29/7) όταν δημοσίευμα από ΜΜΕ της Ιβηρικής Χερσονήσου ανέφερε ότι οι πρωταθλητές διαπραγματεύονται με τη Λεβάντε για τον 27χρονο Σκοπιανό επιτελικό μέσο

Αρχικά, όπως ήταν φυσικό αφού το όνομά του δεν είχε… παίξει ξανά, υπήρχε διστακτικότητα. Ωστόσο, όπως αποδεικνύεται, οι Ισπανοί γνώριζαν πολύ καλά τι γράφουν. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι όντως ο διεθνής ποδοσφαιριστής απασχολεί και μάλιστα σοβαρά τον Ολυμπιακό. Μάλιστα οι πρωταθλητές διαπραγματεύονται με την Λεβάντε μια λογική τιμή για να τον κάνουν δικό τους. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι Ισπανοί αποκαλύπτουν διαπραγματεύσεις για Μπάρντι

Το Σάββατο (30/7) τα ισπανικά ΜΜΕ επανήλθαν κάνοντας λόγο για πολύ προχωρημένες επαφές του Ολυμπιακού με την ισπανική ομάδα για τον παίκτη. Πως γίνεται οι Πειραιώτες να προχωράνε στην απόκτηση παίκτη ενώ βρίσκονται σε αλλαγή προπονητή; Απλό είναι. Τον Μπάρντι δεν τον εισηγήθηκε ο Μαρτίνς. Ο Μαρτίνς συμφώνησε. Τον Μπάρντι τον εισηγήθηκε το τμήμα σκάουτινγκ που τον παρακολουθούσε καιρό.

Σκάουτινγκ δεν γίνεται μόνο σε νεαρούς παίκτες αλλά και σε πιο έμπειρους όπως ο Μπάρντι. Κι αφού το σκάουτινγκ ήταν πολύ θετικό ενώ συμφώνησε και ο Μαρτίνς, εκτιμήθηκε ότι είναι μια περίπτωση στην οποία πρέπει να προχωρήσει ο Ολυμπιακός. Και προχωράει με τις οριστικές εξελίξεις, θετικές ή αρνητικές, να αναμένονται άμεσα. Όπως γράφουν οι Ισπανοί οι ερυθρόλευκοι θα πρέπει να δώσουν περίπου 4,5 εκατ.ευρώ συνολικά για να αποσπάσουν το ναι της Λεβάντε για τον Μπάρντι. 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News