Ολυμπιακός Μεταγραφές: Από ποιές χώρες υπάρχουν προτάσεις για Τικίνιο

Σχεδόν καθημερινά τα τουρκικά (και όχι μόνο) ΜΜΕ αναφέρονται στον Τικίνιο Σοάρες. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός του Ολυμπιακού φέρεται να απασχολεί κάποιες από τις ομάδες της γειτονικής χώρας. Προς το παρόν ωστόσο δεν επιβεβαιώνεται ότι ο 31χρονος γκολτζής έχει αληθινό ενδιαφέρον από τουρκικές ομάδες. Αντιθέτως ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Τικίνιο έχει προτάσεις στα χέρια του από ομάδες άλλων χωρών. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η επόμενη ομάδα του Βασίλη Σουρλή

Ποιές είναι αυτές; Σύμφωνα με όσα κατάφερε να μάθει το sportday.gr, για τον ποδοσφαιριστή που έχει συμβόλαιο ως το 2024 με τους πρωταθλητές της Super League, ομάδες από την πατρίδα του, τη Βραζιλία αλλά και τη Σαουδική Αραβία τον έχουν βάλει για τα καλά στο… μάτι. Αναφορικά με τη χώρα του καφέ, λέγεται ότι η Ιντερνασιονάλ είναι εκείνη που τον θέλει, δίχως ωστόσο να έχει επιβεβαιωθεί. Αντιθέτως δεν έχει ακουστεί όνομα συγκεκριμένης ομάδας από τη Σαουδική Αραβία που όντως έχει κάνει πρόταση στον παίκτη.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Τζακ Γκρίλις προπονήθηκε στο Ρέντη!

Μοιάζει πολύ πιθανό να κυριαρχήσει στην επικαιρότητα το θέμα του Τικίνιο κάποια στιγμή στο κοντινό μέλλον αφού οι ομάδες που τον θέλουν έχουν καταθέσει καλές προτάσεις στον παίκτη που λέγεται ότι δεν τον αφήνουν αδιάφορο. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι είπε ο Μαρτίνς για Φορτούνη

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News