Ολυμπιακός Μεταγραφές: Ο Σουρλής στη Φορτούνα αντικαταστάτης (;) 8αριού που ήθελαν οι πρωταθλητές

Στη Φορτούνα Σίταρντ παραχωρήθηκε δανεικός ο Βασίλης Σουρλής από τον Ολυμπιακό και ελπίζει να βρει εκεί φέτος τον χρόνο που θα ήταν αδύνατο να βρει άμεσα στους πρωταθλητές Ελλάδας. Δεν αμφιβάλλει κανείς για το ταλέντο του 19χρονου κεντρικού χαφ, ωστόσο δεν είναι έτοιμος ακόμα να… πέσει στα βαθιά και να στηριχθεί πάνω του ο πρωταθλητής της Super League. Η χρονιά που θα αρχίσει είναι πολύ δύσκολη και πολύ σημαντική για τον Ολυμπιακό.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι είπε ο Πέδρο Μαρτίνς για τον Κώστα Φορτούνη

 

Πάντως έχει μια ιδιαιτερότητα η μετακίνηση του Βασίλη Σουρλή στη συγκεκριμένη ολλανδική ομάδα κι αυτή δεν είναι η παρουσία του πρώην ερυθρόλευκου, Δημήτρη Σιόβα. Η ιδιαιτερότητα αφορά το ότι ο Ολυμπιακός δίνει παίκτη στην ομάδα που μέχρι και πριν από λίγα 24ωρα είχε έναν παίκτη που άρεσε πολύ στους πρωταθλητές και αγωνίζονται στην ίδια θέση με τον Βασίλη Σουρλή, δηλαδή κυρίως 8άρι. Ο λόγος για τον 23χρονο Ολλανδό, Ζίαν Φλέμινγκ, ο οποίος την 1η Ιούλη έγινε παίκτης της Μίλγουολ έναντι 2,5 εκατ.ευρώ. 

Ο Σουρλής, που έχει συμβόλαιο ως το 2024, πάει στην Ολλανδία ώστε να πάρει πολλές συμμετοχές στα πόδια του και να επιστρέψει πιο έτοιμος στο Ρέντη. 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η απάντηση στο «Χασάν ή Τικίνιο»

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News