Ολυμπιακός: Η ώρα της μεγάλης επιστροφής, στην αποστολή της β' ομάδας ο Φορτούνης

Ολυμπιακός: Η ώρα της μεγάλης επιστροφής, στην αποστολή της β’ ομάδας ο Φορτούνης

Όπως ακριβώς είχε κυκλοφορήσει από τις προηγούμενες ημέρες, ο Κώστας Φορτούνης μπήκε στην αποστολή της δεύτερης ομάδας για το ματς που έχει ο Ολυμπιακός Β’ απέναντι στα Τρίκαλα για το πρωτάθλημα της Super League 2!

Ο Έλληνας μέσος επιστρέφει στην αγωνιστική δράση μετά από τον Ιούλιο, όποτε και είχε τραυματιστεί σοβαρά στην καλοκαιρινή προετοιμασία των «ερυθρόλευκων», καθώς είχε υποστεί για δεύτερη φορά στην καριέρα του ρήξη χιαστού.

Μετά από σκληρή δουλειά μηνών, ο Κώστας Φορτούνης είναι πλέον έτοιμος για να μπει και πάλι σε επίσημο ματς και συμπεριλήφθηκε στα πλάνα του Αριέλ Ιμπαγάσα. Έτσι ώστε να ξεκινήσει να μπαίνει σε αγωνιστικό ρυθμό με τη δεύτερη ομάδα και από εκεί και πέρα να πάρει στη συνέχεια ματς με την πρώτη ομάδα και να τεθεί στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς.

Μάλιστα, η μοίρα τα έφερε έτσι που ο Κώστας Φορτούνης, επιστρέφει στην αγωνιστική δράση μετά από απουσία αρκετών μηνών, απέναντι στην ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του, τα Τρίκαλα.

Η αποστολή για το ματς με τα Τρίκαλα

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα μετά το τέλος της προπόνησης την Τρίτη στο Ρέντη, ανακοίνωσε τα ονόματα της αποστολής και μέσα, πέρα από τον Κώστα Φορτούνη, είναι και οι Αποστολόπουλος, Στουρνάρας, Παπαδούδης, Κινκουέ, Μπαγκαλιάνης, Νταμπό, Καρμπόβνικ, Φορτούνης, Τσέλιος, Ξενιτίδης, Καλογερόπουλος, Αλκαχτάνι, Μαυρουδής, Ντόι, Νίκας, Μαρίνος, Αλμασάρι, Νίκολιτς, Λιάτσος, Βοΐλης, Πινακάς.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News