Ολυμπιακός: Πότε θα παίξει ο Φορτούνης

Ποιά είναι τα σημερινά δεδομένα σχετικά με την επάνοδο του Κώστα Φορτούνη σε αγώνες του Ολυμπιακού.

«Πότε θα δούμε ξανά τον Φορτούνη με σορτσάκι και ποδοσφαιρικά παπούτσια στο γήπεδο;» Αυτή την ερώτηση κάνουν διαρκώς αρκετοί φίλοι του Ολυμπιακού.

Προφανώς είναι ένα σημαντικό ζήτημα, μιλάμε για έναν από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες της ομάδας με πολύ ταλέντο τον οποίο ο πρωταθλητής έχει στερηθεί αρκετά την τελευταία τριετία λόγω των σοβαρών τραυματισμών του. Βεβαίως επειδή κανείς δεν είναι αναντικατάστατος, οι ερυθρόλευκοι βρήκαν τον τρόπο να φτάσουν σε τίτλους και σημαντικές προκρίσεις στην Ευρώπη. Ωστόσο είναι ένα σημαντικό θέμα ο Έλληνας ποδοσφαιριστής.

Πιθανό με Τρίκαλα

Συνεχίζει να προπονείται στο Ρέντη και πλέον η αντίστροφη μέτρηση είναι κοντά στο τέλος της. Πότε; Μια πιθανή ημερομηνία για να δούμε ξανά τον Φορτούνη στο γήπεδο είναι η 16η Φλεβάρη, όταν δηλαδή ο Ολυμπιακός Β’ θα υποδέχεται την ομάδα των Τρικάλων. Υπάρχει μια σκέψη να παίξει για ένα διάστημα σ’ αυτό το ματς. Σήμερα (5/2) η ομάδα φιλοξενείται στον Βόλο από τον τοπικό Ολυμπιακό και το Σάββατο 12/2 από τον ΠΑΟΚ Β’ στη Θεσσαλονίκη. Η λογική λέει ότι δεν θα βάλει κανείς σε διαδικασία τον Φορτούνη ν’ αγωνιστεί σ’ ένα ιδιαίτερο ματς όπως αυτό με τον δικέφαλο του βορρά όπου θα υπάρχει λογικά και ένταση. Πιθανώς λοιπόν να τον δούμε με τον ΑΟ Τρικάλων είτε σε κάποιο ματς από τα αμέσως επόμενα.

Ύψωσε απαγορευτικό

Πρόσφατα είχε κυκλοφορήσει ότι θα παίξει άμεσα ο Κώστας, ωστόσο ο Πέδρο Μαρτίνς σε συνεννόηση με το ιατρικό τιμ και τους προπονητές φυσικής κατάστασης ύψωσε… απαγορευτικό. Όταν θα είναι απολύτως καλά και δεν θα υπάρχει κανείς κίνδυνος θα ανάψει το πράσινο φως για τον «Φόρτου». Ως τότε, λίγη υπομονή ακόμα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τι δήλωσε ο Μαρτίνς για τον Φορτούνη και τον Καρβάλιο.

Ταξίδι της Μπεσίκτας για Ονιεκουρού.

Ζιοβάνι: Μισός αιώνας… θρησκευτικής πίστης.

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News