Ολυμπιακός: Γιατί εξοργίστηκαν με τους διαιτητές

Γιατί ο Μαρτίνς και όλοι στον Ολυμπιακό ήταν έξαλλοι με τον διαιτητή του αγώνα στο Μπέργκαμο με την Αταλάντα στο μεταξύ τους α’ ματς για την ενδιάμεση φάση του Europa League;

Επειδη θεωρούσαν ότι ο Ελβετός, Σάρερ, ειδικά από ένα σημείο και έπειτα, άρχισε να παίζει εξόφθαλμα έδρα. Δεν έδινε κάποια φάουλ που γίνονταν στον Τικίνιο με συνέπεια να χάνεται η κατοχή μπάλας και η Αταλάντα να κάνει διαρκώς επιθέσεις εξαντλώντας τις αντοχές των ερυθρόλευκων.

Τα φάουλ και το εξοργιστικό οφ σάιντ

Επίσης σταμάτησε με ανύπαρκτα φάουλ εις βάρος του Αγκιμπου σε 1-2 περιπτώσεις που ο νεαρός Αφρικανός είχε κλέψει μπάλα και έβγαινε ο Ολυμπιακός σε πολλά υποσχόμενη αντεπίθεση. Και φυσικά το ανύπαρκτο οφ σάιντ που υποδείχθηκε στον Ονιεκουρού στο φινάλε όπου δημιουργούνταν προϋποθέσεις τετ-α-τετ.

Ειδικά αυτή η φάση ήταν εξοργιστική αφού η γενική οδηγία στους επόπτες είναι σε φάσεις που είναι οριακές να αφήνουν το παιχνίδι να παιχτεί και ύστερα να σηκώνουν (ή όχι) σημαιάκι και αν μπαίνει γκολ να ξεκαθαρίζει τη φάση του VAR.

Πια υπάρχει αυτή η πολυτέλεια και πρέπει να χρησιμοποιείται σωστά. Στην αρχή του αγώνα λοιπόν στο Μπέργκαμο δεν είχε κανείς παράπονο αλλά όσο περνούσε η ώρα η στάση των διαιτητών φάνηκε να αλλάζει πολύ. 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Καρπετόπουλος: Σκορ που ανατρέπονται και ένα αλλά…

Ρέαμπτσιουκ: Στο γήπεδό μας διαφορετικά.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News