The Karpet Show: Σκορ που ανατρέπονται για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ και ένα μεγάλο «αλλά»...

Οι ελληνικές ομάδες επέτρεψαν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με δυο ήττες. Ο Ολυμπιακός έχασε με 2-1 από την Αταλάντα και ο ΠΑΟΚ με 1-0 από την Μίντιλαντ.

Κανονικά θα πρεπε να μιλάμε για τις πολλές πιθανότητες που έχουν να προκριθούν: τα σκορ είναι από αυτά που λες ότι ανατρέπονται. Αλλά έχω την εντύπωση πως πιο πολύ υπάρχει η αίσθηση μια χαμένης ευκαιρίας, παρά η αισιοδοξία για πρόκριση. Κυρίως γιατί δεν είναι δεδομένο ότι οι δυο ελληνικές ομάδες μπορεί να αλλάξουν πολύ μέσα σε μια μόνο εβδομάδα και η απόσταση από την ήττα στη νίκη είναι μεγάλη.

Το τρικ στην αρχή

Όταν έγινε γνωστή η ενδεκάδα με την οποία ο Πέδρο Μαρτίνς θα κατέβαζε τον Ολυμπιακό στη μάχη του Μπέργκαμο ένα σημαντικό ποσοστό των οπαδών του πιστεύω πως σκέφτηκε πως τρελάθηκε. Κι όμως αυτή η αρχική ενδεκάδα του Μαρτίνς, (αποτέλεσμα σίγουρα μιας αγάπης για το ρίσκο, αλλά και μιας έμπνευσης που βασίζεται σε δεδομένα που έχουν να κάνουν και με τα εργομετρικά των παικτών που δεν γνωρίζουμε…), στάθηκε αιτία για να δούμε στο ξεκίνημα του ματς ένα πολύ καλό Ολυμπιακό: τον καλύτερο το 2022.

Περισσότερα εδώ!

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News