Ολυμπιακός: Γιατί έπρεπε και έδωσε ο Μαρτίνς διήμερο ρεπό μετά από ήττα

Μπορεί να μην κατάφερε ο Ολυμπιακός την προηγούμενη Κυριακή να πάρει κάτι από το ματς με τον Άρη και να γνώρισε την πρώτη του ήττα για φέτος στη Super League, ωστόσο οι ποδοσφαιριστές του πήραν διήμερο ρεπό.

Μία κίνηση η οποία έπρεπε να γίνει από τον Πέδρο Μαρτίνς και ο λόγος είναι αρκετά απλός, γιατί η ομάδα του Πειραιά χρειαζόταν ξεκούραση…

Εδώ και παραπάνω από έναν μήνα ο Ολυμπιακός πήγαινε ασταμάτητα, παίζοντας σε όλες τις διοργανώσεις και οι παίκτες του δεν πήραν ούτε ένα ρεπό!

Η τελευταία εβδομάδα που είχαν κάτσει οι «ερυθρόλευκοι» έστω μία ημέρα, ήταν στο διάστημα των αγώνων με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Καραϊσκάκη, με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Εκείνη την εβδομάδα ήταν το τελευταίο ρεπό των Πειραιωτών και το παιχνίδι με τους Γιαννιώτες ήταν στις 23 Ιανουαρίου…

Οπότε καταλαβαίνει κανείς γιατί ο Πέδρο Μαρτίνς παρά την ήττα αποφάσισε να δώσει διήμερο ρεπό στους ποδοσφαιριστές του και γιατί το είχαν μεγάλη ανάγκη κάποιοι απ’ αυτούς.

Συνολικά έντεκα αγώνες έχει δώσει ο Ολυμπιακός

Στο διάστημα από το τελευταίο ρεπό των παικτών μέχρι τώρα, ο Ολυμπιακός έχει δώσει συνολικά 11 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, πρωτάθλημα, κύπελλο και Europa League!

Και ανάμεσα σε αυτά τα ματς ήταν δύο παιχνίδια με την Αταλάντα, ένα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και ένα με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη, δηλαδή είχε και τα δυνατά ματς.

Ο απολογισμός αυτού του διαστήματος, ο Ολυμπιακός μπαίνει στα πλέι οφ ως πρώτος και μάλιστα με 12 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο ΠΑΟΚ, είναι στα ημιτελικά του Κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ, ενώ στην Ευρώπη δεν κατάφερε να περάσει το εμπόδιο της ισχυρής Αταλάντα.

Για αυτό, λοιπόν, ο Πέδρο Μαρτίνς μετά από 11 σερί ματς χωρίς ρεπό, αποφάσισε να δώσει διήμερη ξεκούραση στους παίκτες του και από την Κυριακή, θα επιστρέψουν στις προπονήσεις και στο Ρέντη την Τετάρτη.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News