Ολυμπιακός: Οι αριθμοί του Μαντί Καμαρά εξηγούν την απόδοσή του

Η συνήθως (επιεικώς) μέτρια απόδοση του Μαντί Καμαρά τη φετινή σεζόν με τον Ολυμπιακό αποτελεί ένα από τα θέματα συζήτησης αναφορικά με την ατομική απόδοση παικτών των πρωταθλητών. Ακόμα και στο πρόσφατο ματς με τον Άρη για την 26η αγωνιστική της Super League, ο Αφρικανός χαφ πήρε τη θέση του Ζοάο Καρβάλιο πριν «βγει» το ημίχρονο στο «Κλ.Βικελίδης» αλλά δεν κατάφερε να κάνει περισσότερο αισθητή την παρουσία του. Ή μάλλον την έκανε σε δύο φάσεις αλλά με αρνητικό τρόπο αφού σπατάλησε δύο σπουδαίες ευκαιρίες.

Τι έκανε πέρυσι

Αν ρίξει κανείς μια ματιά στα επίσημα στατιστικά της Super League θα διαπιστώσει ότι περιγράφουν κι αυτά σε σημαντικό βαθμό αυτό που δεν κάνει φέτος ο νωχελικός Μαντί. Πέρυσι στα 26 ματς της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος είχε 2 γκολ σε 30 τελικές, 3 ασίστ, 19/42 σέντρες, 231 σωστές πάσες προς την επίθεση, 127 λάθη, 45 κλεψίματα και 4 αμυντικά «καθαρίσματα» στην περιοχή. Φέτος έχει 0 γκολ σε 27 τελικές, 1 ασίστ, 10/29 σέντρες, 117 σωστές πάσες προς την επίθεση, 66 λάθη, 31 κλεψίματα και 4 αμυντικά «καθαρίσματα».

Τι (δεν) έκανε φέτος 

Πέρυσι είχε αγωνιστεί σε 1.878 λεπτά και φέτος σε 1.462 (αφού του… έκλεψε χρόνο ο Αγκιμπού) αλλά δεν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά ώστε να δικαιολογούνται τα φετινά στατιστικά. Το πλέον ενδεικτικό στατιστικό είναι οι σωστές πάσες προς την επίθεση, 117 φέτος και 231 πέρυσι! Επίσης από τις 27 τελικές του φέτος οι 3 είναι με σουτ εντός περιοχής ενώ πέρυσι «πατούσε» περισσότερο περιοχή καθώς από τις 30 τελικές του ήταν 12 με σουτ εντός.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μόλις η 7η ήττα του Μαρτίνς στη Super League.

Που έκανε σκάουτινγκ ο Μοντέστο.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News