Ολυμπιακός: Είχε 37 τελικές σε 4 ματς και μόνο σε ένα έφτασε τις 22!

Μετά το ντέρμπι της Λεωφόρου για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ στο οποίο είχε ηττηθεί ο Ολυμπιακός είχαμε αναφερθεί στην πολύ φτωχή δημιουργία των πρωταθλητών σ’ αυτό το έξτρα μίνι πρωτάθλημα.

Σε 26 αγωνιστικές που διήρκεσε η κανονική διάρκεια του μαραθωνίου της Super League οι ερυθρόλευκοι είχαν δημιουργήσει 308 τελικές, δηλαδή ανά ματς έκαναν περίπου 11,8 τελικές και ήταν η 2η καλύτερη επίδοση μετά της ΑΕΚ. Την ίδια στιγμή ο πρωταθλητής «επέτρεπε» λιγότερες τελικές στους αντιπάλους του από κάθε άλλη ομάδα, πιο συγκεκριμένα 183 συνολικά.

Αλλαγμένη εικόνα

Στα πλέι οφ ωστόσο η εικόνα ήταν πολύ αλλαγμένη προς το χειρότερο. Στα πρώτα 4 ματς οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς είχαν δημιουργήσει 37 τελικές ενώ οι αντίπαλοί τους, τους έχουν κάνει 31!

Στο προχθεσινό ματς ωστόσο ο Ολυμπιακός έδειξε να… συνέρχεται και να επιστρέφει σε πιο κανονικά στάνταρ. Οι δικές του τελικές ήταν 22 ενώ του φιλοξενούμενου ΠΑΣ Γιάννινα μόλις 6. Αν το σκεφτεί κανείς τα νούμερα των πρώτων 4 αγώνων ήταν λίγο σοκαριστικά.

Οι ερυθρόλευκοι είχαν δημιουργήσει μόλις 37 τελικές σε 4 ματς και έκαναν 22 προχθές σε 1. Το ζητούμενο βεβαίως είναι να συνεχίσει έτσι στα ματς που απομένουν αρχής γενομένης από το αυριανό κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα που μπορεί να συνδυαστεί με τη μαθηματική εξασφάλιση του τίτλου.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η επανεκκίνηση θα αρχίσει από το δεξί άκρο της άμυνας.

Εκτός διοργανώσεων οι Ρώσοι, κερδίζει γύρο ο Ολυμπιακός στα προκριματικά.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News