Ολυμπιακός: Εγγυητής ευημερίας ο Βαγγέλης Μαρινάκης κάλυψε την ΑΜΚ των 10 εκατομμυρίων

Το είπε και το έκανε ο Βαγγέλης Μαρινάκης αποδεικνύοντας, ξανά, ότι όσο κρατάει στα χέρια του το δύσκολο τιμόνι του Ολυμπιακού είναι ελάχιστα εκείνα για τα οποία πρέπει να ανησυχεί ο σύλλογος γενικώς και η ποδοσφαιρική ομάδα ειδικώς. Όπως γνωστοποίησε και με επίσημη ανακοίνωσή της η ΠΑΕ, έγινε την Δευτέρα 28/2 η Γενική Συνέλευση στην οποία αποφασίστηκε η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 10 εκατ.ευρώ και ο διοικητικός ηγέτης των Πειραιωτών είναι εκείνος που προσωπικά θα την κάλυψει άμεσα εξ’ ολοκλήρου.

Επρόκειτο για μια αναγκαία κίνηση προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες της ΠΑΕ η οποία απώλεσε σημαντικά και αναγκαία έσοδα εξαιτίας του κλεισίματος των γηπέδων (και αλυσιδωτών αντιδράσεων) λόγω πανδημίας covid-19 και τον αποκλεισμό από τους ομίλους του UEFA Champions League. 

Αυτά τα 10 εκατ.ευρώ προστίθενται στα πάρα πολλά χρήματα που έχει βάλει από την προσωπική του περιουσία ο Βαγγέλης Μαρινάκης στον Ολυμπιακό από το 2010 που πήρε στα χέρια του την ποδοσφαιρική ομάδα χωρίς ωστόσο να αρκεστεί σ’ αυτή αφού φρόντισε να τονώσει οικονομικά (και συνεχίζει να το κάνει όταν χρειάζεται) και τον Ερασιτέχνη.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός

«Πραγματοποιήθηκε σήμερα, 28/02/2022, στις 17:00 η Γενική Συνέλευση των Μετόχων της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, στα Γραφεία της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

Κατά την Γενική Συνέλευση ελήφθησαν ομοφώνως οι κατωτέρω αποφάσεις:

1. Εγκρίθηκαν οι Ετήσιες Εταιρικές και Ενοποιημένες Χρηματοοικονομικές Καταστάσεις της εταιρικής χρήσης 1/7/2020 – 30/6/2021.

2. Αποφασίστηκε η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας ύψους έως 10.000.000 ευρώ με καταβολή μετρητών. Η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου θα καλυφθεί εξ ολοκλήρου από τον Πρόεδρο κ. Ευάγγελο Μαρινάκη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σόμογλου: Έκλεισε ο κύκλος του Μαρτίνς στον Ολυμπιακό.

Γρομητσάρης: Η καλύτερη 11άδα και τα balls του Μαρτίνς.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News