Μίλαν: «Ο Κεσί υπέγραψε και έχει ήδη περάσει ιατρικά για την Μπαρτσελόνα»

Η μεγάλη επιθυμία για την απόκτηση του Φρανκ Κεσί από τη Μίλαν στην Μπαρτσελόνα, φαίνεται ότι οδήγησε τους ανθρώπους των «μπλαουγκράνα» να επισπεύσουν όλες τις διαδικασίες. Ο Ιβοριανός μέσος, θα αφήσει τους «ροσονέρι» στο τέλος της σεζόν και μάλιστα ως ελεύθερος, αφού το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι. 

Τα ισπανικά Μέσα κάνουν λόγο για υπογραφή συμβολαίου διάρκειας 4 ετών με τους Καταλανούς, με τον διεθνή χαφ να κερδίζει 7 εκ. ευρώ ετησίως, συμπεριλαμβανομένων και των μπόνους. 

Ο Ιταλός δημοσιογράφος και ειδικός σε θέματα μεταγραφών, Τζιανλούκα ντι Μάρτζιο αποκάλυψε ότι ο παίκτης της Μίλαν, έχει ήδη περάσει ιατρικά για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα στην πόλη Λουγκάνο της Ελβετίας. 

Ο Κεσί συμφώνησε προφορικά με τον καταλανικό σύλλογο τον περασμένο μήνα, αφότου ο Τσάβι τηλεφώνησε προσωπικά στον Ιβοριανό μέσο και τον έπεισε να πάει στην Μπαρτσελόνα και όχι στην Premier League, από όπου είχε πλήθος δελεαστικών προτάσεων. Ο Καταλανός τεχνικός του μετέφερε ότι θα αποτελέσει βασική του επιλογή στο «χτίσιμο» της νέας Μπάρτσα. 

Ο 25χρονος μέσος, παρά τις δηλώσεις του το καλοκαίρι ότι θέλει να μείνει για πάντα στους «ροσονέρι», δεν υπέγραψε ποτέ την ανανέωση του συμβολαίου του, το οποίο εκπνέει το καλοκαίρι. Έτσι, η Μπαρτσελόνα θα τον αποκτήσει ως ελεύθερο, με το… έργο να επαναλαμβάνεται για τη Μίλαν, μετά τις περιπτώσεις των Τζιανλουΐτζι Ντοναρούμα και Χακάν Τσαλχάνογλου. 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News