ΚΕΣΙ: «Θέλω να μείνω στη Μίλαν για πάντα!»

Ο Φρανκ Κεσί, αγωνίζεται στους Ολυμπιακούς Αγώνες με την Εθνική ομάδα της χώρας του και μόλις επιστρέψει στο Μιλάνο, προτίθεται να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Μίλαν, που έχει ισχύ έως το ερχόμενο καλοκαίρι.

Πολύς λόγος γίνεται τις τελευταίες ημέρες αναφορικά με το μέλλον του Φρανκ Κεσί στο Μιλάνο, καθώς οι «ροσονέρι» επιθυμούν να επενδύσουν στον 24χρονο μέσο, που κάνει εκπληκτικές εμφανίσεις με την ομάδα του Μιλάνου και έχει σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη παιχνιδιού της Μίλαν.

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Πάολο Μαλντίνι, έχει αναλάβει προσωπικά τις συζητήσεις με τον παίκτη, με στόχο την ανανέωση του συμβολαίου του.

Ο Ιβοριανός άσος, με το προσωνύμιο ο «πρόεδρος», αποκάλυψε τις προθέσεις του σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Gazzetta dello Sport.

«Θα επιστρέψω από τους Ολυμπιακούς Αγώνες και θα διορθώσω τα πάντα, θα ήθελα να μείνω για πάντα στη Μίλαν. Ο Πάολο Μαλντίνι και ο αθλητικός διευθυντής, Φρεντερίκ Μασάρα, γνωρίζουν τις σκέψεις μου. Θέλω να είμαι ο «πρόεδρος» στο Μιλάνο για πάντα», δήλωσε.  

O Κεσί την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε σε 50 παιχνίδια με τη φανέλα των «ροσονέρι», πέτυχε 14 γκολ και μοίρασε 6 ασίστ, όντας καθοριστικός στην επιστροφή της Μίλαν στο Champions League, μετά από 7 χρόνια.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News