Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Κατηγορίες από την FA για το παιχνίδι με την Μπράιτον

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατηγορείται από την FA για τις αντιδράσεις των παιχτών της στον Μπανκς, στον αγώνα με την Μπράιτον.

Σε μπελάδες μπορεί να βρεθεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ λόγω των αντιδράσεων των παικτών της προς τον διαιτητή στον αγώνα με την Μπράιτον. Το γεγονός έλαβε χώρα στο δεύτερο ημίχρονο όταν ο Ντανκ σταμάτησε αντικανονικά τον Ελάνγκα από το να βάλει γκολ. Ο διαιτητής του αγώνα στην αρχή πιστεύοντας έβγαλε κίτρινη κάρτα.

Όμως, αυτή η απόφαση δεν άρεσε στους παίχτες της Γιουνάιτεντ, οι οποίοι την «έπεσαν» στον Μπανκς με στόχο να βγάλει κόκκινη στον παίκτη των «γλάρων». Έτσι μετά και από την εξέταση της φάσης από το VAR, ο Μπανκς άλλαξε την κίτρινη και απέβαλε τον Ντανκ. Τις αντιδράσεις αυτές δεν άφησε να «πέσουν κάτω» ο Πότερ, ο οποίος εξέφρασε την άποψή του για το γεγονός μετά τον αγώνα.

Όπως ήταν λογικό οι δηλώσεις αυτές έφτασαν στα αυτιά των υπεύθυνων της FA, με αποτέλεσμα η αγγλική ομοσπονδία να εκδώσει ανακοίνωση στην οποία κατηγορεί τους «κόκκινους διαβόλους».

Η δήλωση της FA:

«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατηγορείται για παραβίαση του κανονισμού της ομοσπονδίας E.20.1 μετά τον αγώνα της στην Πρέμιερ Λιγκ εναντίων της Μπράιτον την Τρίτη (15-02-2022). Εικάζεται ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέτυχε να διασφαλίσει, ότι οι παίχτες της συμπεριφέρθηκαν με τάξη στο 53ο λεπτό και ο σύλλογος έχει προθεσμία μέχρι την Δευτέρα (21-02-22) να δώσει απάντηση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΜΑΡΚΟΥΣ ΡΑΣΦΟΡΝΤ: «Σταματήστε να ψάχνετε για διχόνοια στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: «Θρυλικό» φιλικό για καλό σκοπό, με Ρόμπσον στον πάγκο!

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News