Γιούργκεν Κλοπ: «Είναι τέχνη το να χάνεις τα σωστά παιχνίδια»

Οι δηλώσεις του Γιούγρκεν Κλοπ μετά την ήττα της Λίβερπουλ από την Ίντερ, με τους «ρεντς» ωστόσο να παίρνουν την πρόκριση

Mπορεί η Λίβερπουλ να ηττήθηκε 1-0 από την Ίντερ, ωστόσο οι «ρεντς» πραγματοποίησαν μία πολύ καλή εμφάνιση και πήραν το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Champions League.

Όπως άλλωστε δήλωσε και ο Γιούργκεν Κλοπ, ορισμένες φορές θέλει… τέχνη για να γνωρίζεις τα ματς στα οποία έχεις το περιθώριο να χάσεις. Παράλληλα, ο Γερμανός τεχνικός δεν έκρυψε την χαρά του για την πρόκριση ενώ χαρακτήρισε την Ίντερ δύσκολο αντίπαλο.

«Η τέχνη του ποδοσφαίρου είναι να χάνεις τα σωστά παιχνίδια. Εννοείται ότι και πάλι το μισώ που χάσαμε, αλλά αν υπήρχε ένα παιχνίδι που είχαμε την πολυτέλεια να χάσουμε αυτό ήταν απόψε.

Δεν “πετάω στα σύννεφα”, αλλά είμαι χαρούμενος που προκριθήκαμε. Κερδίσαμε έναν αγώνα, χάσαμε έναν, αλλά νομίζω πως προκριθήκαμε δίκαια. Είχαμε πολλές ευκαιρίες να νικήσουμε, αλλά δεν τις αξιοποιήσαμε.

Χαίρομαι που δεν αντιμετωπίζουμε κάθε εβδομάδα την Ίντερ, είναι ένας πολύ ύπουλος αντίπαλος. Είναι μαχητές, πολεμιστές. Μοιάζουν με τη Λιντς του Μπιέλσα, αλλά με πολύ περισσότερη ποιότητα», δήλωσε ο Γιούργκεν Κλοπ.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News