Άρης: Ούτε τώρα ο Μαντσίνι, δεν προλαβαίνει τον Παναθηναϊκό

Άρης: Δεν προπονήθηκε ούτε σήμερα ο Μαντσίνι, ελαχιστοποιήθηκαν οι πιθανότητες να παίξει κόντρα στον Παναθηναϊκό

 Ο Ντάνιελ Μαντσίνι συνέχισε και στην σημερινή προπόνηση με ατομικό πρόγραμμα και ουσιαστικά εκμηδενίστηκαν οι πιθανότητες να προλάβει την κυριακάτικη αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό στο Κλεάνθης Βικελίδης (20/03, 19:00), στο πλαίσιο της 2ης Αγωνιστικής των πλέι οφ.

Ουσιαστικά απομένει μόνο η αυριανή προπόνηση, καθώς το Σάββατο μετά από ένα χαλάρωμα ο Μπούργος θα ανακοινώσει αποστολή. Πλέον για τις δύο θέσεις των εξτρέμ υπάρχουν οι Ιτούρμπε, Γκάμα και Ματέο Γκαρσία, αλλά υποψηφιότητα θέτει και ο Μπερτόγλιο

Το σημερινό πρόγραμμα περιλάμβανε για τους ποδοσφαιριστές του Άρη ασκήσεις μεταβιβάσεων και παιχνίδια τακτικής.

Το Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Καβάλας στο Βικελίδης

Η ΠΑΕ Άρης, στο πλαίσιο της κοινωνικής της δράσης και προσφοράς, θα φιλοξενήσει στο παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής (20/03) με τον Παναθηναϊκό, 15 παιδιά από το Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Καβάλας.

«Είναι μεγάλη μας χαρά και το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε, προκειμένου να προσφέρουμε λίγη χαρά στα παιδιά που θα φιλοξενήσουμε στο Κλεάνθης Βικελίδης και τα οποία θα ζήσουν μια ξεχωριστή και πρωτόγνωρη εμπειρία.

Το Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Καβάλας είναι μια δημόσια δομή παιδικής προστασίας (Ν.Π.Δ.Δ.), που ανήκει στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Φιλοξενεί ανήλικα παιδιά, κυρίως κατόπιν εισαγγελικών εντολών και δικαστικών Αποφάσεων, λόγω –ως επί το πλείστον- παραμέλησης και κακοποίησης».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News