Άρης: Αγωνία για Μαντσίνι, ανεβαίνει ο Ματέο

Η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό μπαίνει στην τελική της ευθεία και όλα τα βλέμματα της τεχνικής ηγεσίας είναι στραμμένα πάνω στον Ντάνιελ Μαντσίνι.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός δεν έχει κάνει ούτε μία προπόνηση από την ημέρα που έπαθε το κάταγμα στο μικρό δάχτυλο του ποδιού (τραυματισμός που τον κράτησε εκτός Ολυμπιακού) και συνεχίζει μόνο με ατομικό πρόγραμμα. Η σημερινή προπόνηση είναι καθοριστική για την παρουσία του κόντρα στον Παναθηναϊκό, καθώς αν δεν μπει ούτε σήμερα, τότε οι πιθανότητες να αγωνιστεί θα ψαλιδιστούν. 

Ο Μαντσίνι είναι κομβικός για τον Μπούργος και από αυτόν ξεκινάει την ενδεκάδα στα άκρα, άλλωστε έχει προκαλέσει και το μεταγραφικό ενδιαφέρον ομάδων που χτύπησαν την πόρτα του Άρη. Ωστόσο φαίνεται ότι τον πρώτο λόγο θα έχουν πάλι οι Ιτούρμπε και Γκάμα, αν δεν καταφέρει να αγωνιστεί.

Υπάρχει κι ο Ματέο

Πάντως στις προπονήσεις επέστρεψε ορεξάτος ο Ματέο Γκαρσία, που φέτος κάνει μέτρια χρονιά και δείχνει αποφασισμένος να χτυπήσει μια θέση στην ενδεκάδα.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News