Πατρίς Εβρά: Ο «ξανθός άγγελος» που άλλαξε τη ζωή του Γάλλου αστέρα

Η ξανθιά καλλονή είναι ο λόγος που «χάλασε» ο γάμος του 40χρονου άσου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:ΣΑΜΑΝΘΑ ΤΖΟΝΣΟΝ: Έβγαλε τα… εξάταπα κι από τη Burberry βρέθηκε στη Ντόχα για το Μουντιάλ

Ενόσω ο θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ετοιμάζεται να αντιμετωοπίσει τον πυγμάχο Youtuber, Άνταμ Σάλεχ, στο O2 του Λονδίνου, τα βρετανικά Μέσα εστιάζουν το ενδιαφέρον τους στην καλλονή αρραβωνιαστικιά του. Το 26χρονο μοντέλο και influencer από τη Δανία, Μάργκο Αλεξάνδρα, παρά τη διαφορά ηλικίας των 14 ετών από τον Γάλλο αστέρα, παραμένει τρελά ερωτευμένη μαζί του, έχοντας μάλιστα μαζί κι έναν γιο.

Αξίζει να σημειωθεί, πως ο «άτακτος» 40χρονος, προτού γνωρίσει την νεαρή καλλονή, υπήρξε παντρεμένος με την επί χρόνια σύζυγό του Σάντρα. Ο γάμος τους ωστόσο κλυδωνίστηκε, όταν αποκαλύφθηκε η παράνομη σχέση του με τη γιατρό, Γκαμπριέλα Μπίρλεϊ, με την οποία και απέκτησε δύο παιδιά.

Σαν να μην έφτανε λοιπόν αυτή η εξωσυζυγική περιπέτεια, ο Εβρά απάτησε ξανά τη γυναίκα του με την «καυτή» Μάργκο, με αποτέλεσμα τον οριστικό χωρισμό τους και τη φυγή του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή από την οικογενειακή του εστία στο Παρίσι.

 

https://www.sportday.gr/Article/LifeStyle/samantha-tzonson-ebgale-ta-exatapa-ki-apo-th-burberry-brethhke-sth-ntoha-gia-to-moyntial/1-4-2022/53128

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News