Μπρούκλιν Μπέκαμ: Ο πρωτότοκος «χρυσός» κληρονόμος... δεν μένει στη σκιά του «Μπεκς»

Μπρούκλιν Μπέκαμ: Ο πρωτότοκος «χρυσός» κληρονόμος… δεν μένει στη σκιά του «Μπεκς» – Ο γιος του Ντέιβιντ και της Βικτώρια παντρεύεται!

Κληρονομώντας το όνομα ενός από τους θρυλικότερους παίκτες που πέρασαν ποτέ από τα ευρωπαϊκά γήπεδα, ενός ρομαντικού αρχηγού, πατέρα, επιχειρηματία, μοντέλου και sex-symbol μιας ολόκληρης γενιάς, μοιραία τα φώτα της δημοσιότητας θα στραφούν επάνω σου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ: Ετοιμάζει τον γάμο του με την εντυπωσιακή Χεορχίνα

Ακόμη κι αν δεν διεκδικείς δάφνες από την αξεπέραστη δημοτικότητα του… Όπως στην περίπτωση του πρωτότοκου γιου του «Μπεκς», Μπρούκλιν.

Ο μεγαλύτερος γιος του Ντέιβιντ και της Βικτόρια, μπορεί να «μεγάλωσε απότομα», ετοιμάζοντας τον δικό του γάμο με την καλλονή κληρονόμο Νίκολα Πελτζ, για τους διάσημους γονείς του ωστόσο θα παραμένει πάντα ο πρώτος καρπός του έρωτα τους.

 

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @brooklynbeckham

 

 

Και το όνομα αυτού… Μπρούκλιν

Γεννημένος στις 4 Μαρτίου του 1999 στο Γουέστμινστερ του Λονδίνου, ήταν θαρρείς από τη στιγμή της βάπτισής του «καταδικασμένος» να πρωταγωνιστεί στον χώρο του διεθνούς θεάματος. Άλλωστε έλαβε το ιερό λάδι του Αγίου Χρίσματος από τον 77χρονο αστέρα Έλτον Τζον και τον σύντροφό του Ντέιβιντ Φέρνις, καθώς και την Αγγλίδα ηθοποιό και μοντέλο, Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ.

Ακόμη και η επιλογή του ονόματος του δεν είναι τυχαία… Σε συνέντευξή του στη «Standard Co» o εμβληματικός Άγγλος, είχε δηλώσει πως το διάλεξε ο ίδιος, καθώς αν ο γιος του ακολουθούσε τα ποδοσφαιρικά του βήματα, με το εν λόγω όνομα θα εξασφάλιζε μια μεγάλη καριέρα καθώς και «χρυσά» συμβόλαια.

Στην πραγματικότητα βέβαια φαίνεται πως τα γονίδια του θεάματος και της μόδας που κληρονόμησε από τη μητέρα του και τους λαμπερούς νονούς του ήταν αυτά που υπερίσχυσαν, με τον Μπρούκλιν να ποζάρει ήδη από τα μικράτα του μπροστά από τον φωτογραφικό φακό για χάρη του brand της μητέρας του.

 

 

Τόσο φαίνεται μάλιστα πως τον έθελξε η φωτογραφική μηχανή που κατά την ενηλικίωσή του σπούδασε φωτογραφία στο «Parsons School of Design» στη Νέα Υόρκη, με τις «κακές γλώσσες» ωστόσο να υποστηρίζουν πως ο νεαρός ποτέ δεν ολοκλήρωσε τη φοίτηση του, με τη δικαιολογία ότι του έλειπε η οικογένειά του στο Νησί.

Το ταλέντο του βέβαια αναγνωρίστηκε από τον διάσημο φωτογράφο και σκηνοθέτη μόδας, Ράνκιν, ο οποίος εντυπωσιασμένος από τις φωτογραφίες που είχε τραβήξει τον Sir David Attenborough στην Αφρική, κώφευσε στις άσχημες κριτικές του Τύπου και έδωσε στον 23χρονο την ευκαιρία να ασκήσει την πρακτική του άσκηση στο πλευρό του. Έκτοτε, ο Μπρούκλιν ανέλαβε -μεταξύ άλλων- ως φωτογράφος τη διαφημιστική καμπάνια του βρετανικού κολοσσού Burberry, ενώ το 2017 εξέδωσε και βιβλίο με έργα του.

 

 

Η σταδιοδρομία του ωστόσο ήταν ιδιαίτερα σύντομη, καθώς το 2020 αποφάσισε να στραφεί στον χώρο του μόντελινγκ και της προώθησης προϊόντων που έρρε στο αίμα του…

Μάλιστα, ήδη τον Μάρτιο του 2014 είχε κάνει το πρώτο του εξώφυλλο για το περιοδικό «Man About Town», έχοντας μέχρι σήμερα συνάψει συνεργασίες με οίκους όπως ο Bulgari, εξώφυλλα στο Vogue, στο Wonderland και το Dazed, με αποκορύφωμα το deal του με το streetwear brand «Superdry», το οποίο και τον πλήρωσε 1 εκατομμύριο λίρες τον περασμένο χρόνο ώστε να γίνει το πρόσωπο της εταιρίας.

 

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @brooklynbeckham

 

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @brooklynbeckham

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:ΚΑΛΒΕΡΤ-ΛΙΟΥΙΝ: «Διχάζουν» οι εκκεντρικές πόζες του Άγγλου στράικερ στο περιοδικό GQ 

«Το όνομά μου είναι Μπρούκλιν Μπέκαμ και μου αρέσει να μαγειρεύω»

Πολυπράγμων, ατάλαντος, τυχερός γόνος, όπως κι αν κανείς χαρακτηρίσει τον γοητευτικό νεαρό με τα ζωγραφισμένα τατουάζ στο κορμί του, το μόνο σίγουρο είναι πως ο Μπρούκλιν Μπέκαμ δεν εφησυχάζεται ποτέ…

Οι νέες περιπέτειες της ζωής του τον βρίσκουν πίσω από έναν μαγειρικό πάγκο, όπου και παρουσιάζει τις γαστρονομικές σπεσιαλιτέ του, όπως σάντουιτς , τορτίγιες και μπριζόλες.

Για ακόμη μια φορά βέβαια βρέθηκε στο επίκεντρο του σχολιασμού των Βρετανών, για την εκπομπή «Μαγειρεύοντας με τον Μπρούκλιν», που προβάλλεται από την υπηρεσία ροής του Facebook , Messenger Watch Together και στην οποία εργάζονται 62 άτομα με το κόστος παραγωγής να αγγίζει τα 100 χιλιάδες δολάρια ανά επεισόδιο!

 

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @brooklynbeckham

 

Μάλιστα, πριν από μερικούς μήνες δέχτηκε δριμεία κριτική για την εμφάνισή του στο «The Late Late Show» της Αμερικής, παρά το γεγονός πως διαθέτει ερασιτεχνικές γνώσεις στην μαγειρική.

 

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @brooklynbeckham

 

 

Ο ίδιος βέβαια δεν δείχνει να πτοείται από τα κακόβουλα σχόλια, απαντώντας στους επικριτές του: «Δεν είμαι ακόμη σεφ. Αυτή είναι η αρχή του διατροφικού μου ταξιδιού. Μου αρέσει να φτιάχνω φαγητό για ανθρώπους που αγαπώ και με τους οποίους μου αρέσει να κάνω παρέα. Πάντα μου άρεσε το φαγητό και προφανώς όταν ξεκίνησε η καραντίνα, άρχισα πραγματικά να ασχολούμαι με τη μαγειρική. Η αρραβωνιαστικιά μου Νίκολα Πελτς άρχισε να με βιντεοσκοπεί… και μου άρεσε αυτό».

 

Η ιστορική επίσκεψη του «μπόμπιρα» Μπρούκλιν στο «Όλντ Τράφορντ»

Όντας γιος του Ντέβιντ Μπέκαμ πολλοί ήταν εκείνοι που αναρωτήθηκαν τον λόγο που ο Μπρούκλιν αρνήθηκε να φορέσει τα ποδοσφαιρικά παπούτσια, ακολουθώντας ή και συνεχίζοντας ενδεχομένως την παράδοση του διάσημου πατέρα του.

 

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @brooklynbeckham

 

Σε συνέντευξή του το 2015 ο Βρετανός αστέρας είχε εκμυστηρευτεί -χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει το όνομα του παιδιού του- πως ένας από τους γιους του, σταμάτησε να ονειρεύεται το να γίνει ποδοσφαιριστής εξαιτίας της πίεσης που θα δεχόταν από την ισχυρή κληρονομιά του ονόματος του πατέρα του.

 

 

Η σκέψη όλων βέβαια στράφηκε στον πρωτότοκο γιο. ο οποίος μπορεί να θαυμάζει και εμπνέεται από τον πατέρα του (έχει πάνω από δέκα τατουάζ στο σώμα του) ωστόσο φαίνεται πως η ζωή του ανήκει έξω από τα ποδοσφαιρικά γήπεδα, παρά το γεγονός πως αγωνίστηκε στην ομάδα νέων της Άρσεναλ και των Λος Άντζελες Γκάλαξι.

Η πιο συγκινητική στιγμή που θαυμάσαμε πάντως τον Μπρούκλιν με ποδοσφαιρικά παπούτσια, ήταν το 2015 όταν στα 16 του χρόνια, πήρε την θέση του πατέρα του στο φιλικό που διοργάνωσε, υπό την αιγίδα της Unicef, στο «Όλντ Τράφορντ»…

Σε ένα γήπεδο όπου πριν από μια 20ετία περίπου πόζαρε στην αγκαλιά του Ντέιβιντ στον αγωνιστικό χώρο μετά τον αγώνα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Τότεναμ που έστεψε και πρωταθλητές τους «κόκκινους διαβόλους».

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News