Κάλβερτ-Λιούιν: «Διχάζουν» οι εκκεντρικές πόζες του Άγγλου στράικερ στο περιοδικό GQ

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο στράικερ της Έβερτον παίρνει το ρόλο του μοντέλου, «διχάζοντας» το κοινό με τις εκκεντρικές του στυλιστικές επιλογές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:ΝΙΚΟΛ ΣΕΡΖΙΝΓΚΕΡ: Απολαμβάνει το ηλιοβασίλεμα στη Χαβάη και «ξεσηκώνει» τους θαυμαστές της

Ειδικότερα, ο Άγγλος άσος φιγουράρει στο εξώφυλλο του περιοδικού GQ Hype, φορώντας ένα σύνολο με την υπογραφή της Bottega Veneta σε συνδυασμό με μια τιρκουάζ καπιτονέ τσάντα Chanel αξίας 3.900 λιρών.

Όπως ήταν φυσικό η εν λόγω εμφάνισή του απέσπασε για ακόμη μια φορά πληθώρα σχολίων, με τον ίδιο να απαντάει στις κριτικές λέγοντας: «Έχουμε μόνο μια ζωή. Αυτό είναι το μότο μου. Κάνε αυτό που σε κάνει ευτυχισμένο. Για μένα, το να φοράω ρούχα και κοστούμια που διχάζουν τον κόσμο, είναι κάτι που μου αρέσει, οπότε θα συνεχίσω να το κάνω. Ανδρισμός σημαίνει να φοράς ρούχα με αυτοπεποίθηση. Είμαι χαρούμενος που είμαι «σημαιοφόρος» αυτού του εκκεντρικού στυλ».

 

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DCL (@domcalvertlewin_9)

 

Aξίζει να σημειωθεί, πως ο Κάλβερτ-Λιούιν είχε «προκαλέσει» το ποδοσφαιρικό κοινό και στο παρελθόν με το εξώφυλλό του στο περιοδικό μόδας Arena Homme+, φορώντας ένα μαύρο σακάκι, γραβάτα και φούστα, σε συνδυασμό με λευκό πουκάμισο, λευκές κάλτσες και ένα ροζ τσαντάκι στον ώμο.

Tότε μάλιστα παρά τις αντιδράσεις μιας μερίδας οπαδών, ένας φίλος της Έβερτον έγραψε το εξής: «Περισσότερο έχω πρόβλημα με έναν ή δύο παίκτες της ομάδα μας που φοράνε τη φανέλα της Έβερτον παρά με οτιδήποτε επιλέγει να φορέσει ο Ντόμινικ Κάλβερτ-Λιούιν, για να είμαι ειλικρινής».

Και εμείς δεν έχουμε παρά να συμφωνήσουμε και να στηρίξουμε τον 25χρονο ποδοσφαιριστή!

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News