Χαρίσσα Τόμσον: Η ξανθιά παρουσιάστρια του FOX Sports που έχει κατακτήσει τα γήπεδα!

Η εντυπωσιακή ξανθιά παρουσιάστρια αθλητικών ειδήσεων, Χαρίσσα Τόμσον ξέρει να κλέβει τις εντυπώσεις κάθε φορά που βγαίνει στο γυαλί της μικρής οθόνης.

Γεννήθηκε στο Σιάτλ και φοίτησε στο Λύκειο Inglemoor στο Kenmore της Ουάσινγκτον. Μάλιστα, είχε απο τότε αγάπη για τον αθλητισμό καθώς έγραφε εκθέσεις για το μπάσκετ, στίβο και για το βόλεϊ. Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια-Σάντα Μπάρμπαρα με πτυχίο Bachelor of Arts στο δίκαιο και την κοινωνία.

Ξεκίνησε ως βοηθός στο τμήμα ανθρώπινου δυναμικού του FOX Sports το 2006. Αφού αποφοίτησε, μετακόμισε στο Λος Άντζελες για να ξεκινήσει το όνειρό της πάνω στην αθλητική δημοσιογραφία. 

Η Χαρίσσα έδειχνε να έχει ενδιαφέρον για την τηλεοπτική παραγωγή και γι αυτό έκανε αίτηση λαμβάνοντας θέση βοηθού παραγωγής στο FOX Sports Net Rocky Mountain το 2007. Ενώ βρισκόταν στο Ντένβερ, της δόθηκε η πρώτη της ευκαιρία «στον αέρα» ως παρουσιάστρια στο συγκεκριμένο κανάλι. 

Δείχνοντας ένα πολύ καλό επίπεδο άνεσης μπροστά στην κάμερα, η δημοσιογράφος προσεγγίστηκε από στελέχη του FOX για έναν ρόλο στο πρόγραμμα του δικτύου «Best Damn Sports Show Period» που γυρίστηκε στο Λος Άντζελες. Για τα επόμενα δύο χρόνια, ήταν οικοδέσποινα στο σόου, ενώ έκανε επίσης σποτ εμφανίσεις ως ρεπόρτερ τόσο για το FOX NFL όσο και για το Big Ten Network.

Η πολυετή εμπειρία που είχε στο FOX, την οδήγησε στην ένταξή της στο ESPN τον Αύγουστο του 2011, που ήταν μία από τις οικοδέσποινες του διαδικτυακού σόου, «Numbers Never Lie». Μετά από μια σειρά ευκαιριών έγινε συν-παρουσιάστρια για τη βραδινή ειδησεογραφική εκπομπή «Extra», τον Ιούνιο του 2014. Επιπλέον, μαγνητοσκοπούσε επεισόδια στα Universal Studios ενώ στελέχωσε εκπομπές βραβείων.

Στον ελεύθερο χρόνο της, της αρέσει να ασχολείται με την γιόγκα, το τρέξιμο, την βαρκάδα και τα θαλάσσια σπορ. Σε αρκετές συνεντεύξεις της, αναφέρει πως οι αγαπημένοι της αθλητές είναι ο Μάικλ Τζόρνταν και ο Κεν Γκρίφεϊ!

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News