Καμίλα Καμπέγιο: Η εκρηκτική της εμφάνιση στον τελικό του Champions League!

Η Αμερικανοκουβανή τραγουδίστρια, Καμίλα Καμπέγιο «έβαλε φωτιά» στο «Παρκ Ντε Πρενς» λίγο πριν την μεγάλη αναμέτρηση της Λίβερπουλ κόντα στη Ρεάλ Μαδρίτης για τον τελικό Champions League.

Όπως ήταν λογικό, έκλεψε όλες τις εντυπώσεις και χάρισε μοναδικό σόου σε 50.000 οπαδούς. Τραγούδησε τις μεγαλύτερές της επιτυχίες όπως Havana, Senorita, Bam Bam και πολλά άλλα. 

Η δημοτικότητα της εκτοξεύτηκε αναμφίβολα το καλοκαίρι του 2017, με τα τραγούδια «Havana» και «Omg», που έφτασαν μέσα σε δύο μέρες στα κορυφαία hit τόσο στο Spotify όσο και στα charts της Billboard.

Η Καμίλα Καμπέγιο μάλιστα, πριν δύο μέρες που έκανε τις τελικές πρόβες πριν την εμφάνισή της, είπε πως προβλέπει σκορ 3-1 χωρίς να ξέρει τον νικητή. Εννοείται, πως κάτω απο την συγκεκριμένη ανάρτηση «τρελάθηκαν» οι θαυμαστές της.

 
 
 
View this post on Instagram

 
 
 

A post shared by camila (@camila_cabello)

Παρόλο που αγώνας είχε αρκετή καθυστέρηση, οι οπαδοί περίμεναν να ακούσουν την Λατίνα η οποία τραγούδησε σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

Το πρώτο τραγούδι που ερμήνευσε δεν γινόταν να μην ήταν το Seniorita αφού είχε γίνει trend και η μεγαλύτερη της επιτυχία. Στην αρχή, επίσης, φορούσε ενα ολόλευκο φόρεμα που μετά το έβγαλε και έμεινα με ένα άσπρο σορτάκι και μπλουζάκι και το κοινό… τρελάθηκε!

Έφερε το καλοκαίρι η Καμίλα και μαζί με τους χορευτές της, ξεσήκωσαν τους οπαδούς ενώ δεν σταμάτησαν να τραγουδούν.

Κατά τη διάρκεια του σόου, έσκαγαν πυροτεχνήματα και το θέαμα γινόταν ακόμη πιο εντυπωσιακό. Το live κράτησε για 6 λεπτά!

 

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News