Γκρεγκ Μονρό: Κάθε βδομάδα και… άλλη ομάδα

Επί πέντε χρόνια, δεν είχε αλλάξει φανέλα στο ΝΒΑ. Ηταν παίκτης των Πίστονς – και μάλιστα από τους καλύτερους, με μέσους όρους στα όρια του νταμπλ-νταμπλ. Αλλα δύο χρόνια (και κάτι ψιλά) στο Μιλγουόκι, μετά… με μια βαλίτσα στο χέρι.

Τον Γκρεγκ Μονρό τον είδαμε και στα μέρη μας, με Μπάγερν και Χίμκι την προηγούμενη διετία. Στην αμέσως προηγούμενη, είχε προλάβει κατά σειρά να παίξει σε Φίνιξ, Βοστώνη, Τορόντο, (ξανά) Βοστώνη και Φιλαδέλφεια! Αν σας φαίνονται πολλές οι αλλαγές περιβάλλοντος, δεν είναι τίποτα μπροστά στην τρέχουσα σεζόν του 31χρονου φόργουορντ-σέντερ.

Εχουμε και λέμε: Κάπιταλ Σίτι Γκόου-Γκόου, θυγατρική των Γουίζαρντς, με τους οποίους και αγωνίστηκε αργότερα με δεκαήμερο συμβόλαιο. Αφότου είχε παίξει με τέτοιο στη Μινεσότα, και ενώ έγινε παίκτης για δέκα μέρες και των Μπακς κατόπιν! Γύρισε στην ομάδα της G-League όπου είχε αρχίσει τη χρονιά, πρόσφατα ξανάγινε ΝΒΑer για λογαριασμό της Γιούτα και πριν από μερικές ώρες υπέγραψε στους Τίμπεργουλβς. Ξανά!

Στις τρεις εμφανίσεις του με τους «λύκους» είχε 6,7 πόντους και 7 ριμπάουντ σε μόλις 21 λεπτά μέσης συμμετοχής, συνεπώς άφησε την καλύτερη δυνατή εντύπωση και παίρνει μία ακόμα ευκαιρία – υπογράφοντας, μάλιστα, έως το τέλος της σεζόν.

Η νεανική Μινεσότα επιστρέφει στα πλέι οφ και σε αυτά πολυετή παρουσία έχει καταγράψει μονάχα ο πόιντ γκαρντ Πατ Μπέβερλι. Πλέον, δεύτερος εμπειρότερος παίκτης του Κρις Φιντς ως προς αυτή την παράμετρο είναι ο Μονρό! Θα έρχεται πίσω από τον Καρλ-Αντονι Τάουνς, μάλλον και τον Ναζ Ριντ, εντούτοις βρίσκεται σε καλή φυσική κατάσταση και έχει αποδείξει ήδη ότι  μπορεί να συνεισφέρει και σε λίγο χρόνο.

Δεινός ριμπάουντερ και με τεχνικά τελειώματα κοντά στο καλάθι, ο Μονρό έχει ήδη φορέσει τη φανέλα τεσσάρων διαφορετικών συλλόγων του ΝΒΑ φέτος. Αν απορείτε, υπάρχει παίκτης και με πέρασμα από πέντε διαφορετικούς σε μία σεζόν! Ο γκαρντ-φόργουορντ Μπόμπι Τζόουνς, ο οποίος την περίοδο 2007-08 αγωνίστηκε σε Ντένβερ, Μέμφις, Χιούστον, Μαϊάμι και Σαν Αντόνιο.

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΚΡΕΓΚ ΜΟΝΡΟ: Γράφοντας ιστορία εν αγνοία του

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News