Cosmote TV: Το τρίμηνο εγγραφών για τους φίλους του Ολυμπιακού και η νέα μάχη με τη Nova

Η επόμενη μεγάλη μάχη ανάμεσα στην Cosmote και τη Nova θα παιχτεί τους επόμενους μήνες για τη Euroleague.

Η ευρωπαϊκή διοργάνωση θα είναι και την επόμενη σεζόν 2022-23 στην Nova, αλλά σύμφωνα με τις typologies, η Cosmote TV θέλει να μπει δυναμικά στο πεδίο και να διεκδικήσει τη διοργάνωση.

Cosmote, η οποία με τις κινήσεις της προκαλεί αλλαγή του στάτους κβο στο ποδόσφαιρο με σημαντικές επιχειρηματικές και πολιτικές προεκτάσεις. Η 3ετής συμφωνία του Ολυμπιακού με την Cosmote TV αλλάζει τον συσχετισμό δυνάμεων στην ελληνική τηλεοπτική αγορά και ενώ επίκειται η έλευση του κολοσσού της Disney.

Οι διάρκειας 3 μηνών διαπραγματεύσεις ανάμεσα στον Μιχάλη Τσαμάζ και τον Βαγγέλη Μαρινάκη έβγαλαν κερδισμένες και τις δύο πλευρές. Μετά από 10 χρόνια συνεργασία της Nova με την ΠΑΕ Ολυμπιακός , υπάρχει ένας νέος χάρτης, με τις 3 από τις 4 μεγαλύτερες ομάδες στο γήπεδο του Αμαρουσίου.

Είναι ενδεικτικό πως η συμφωνία Ολυμπιακού- Cosmote TV ανακοινώθηκε την επόμενη της λήξης του Πρωταθλήματος της περιόδου 2021-22, ενώ στο παρελθόν, η συνεργασία της Nova με τον Ολυμπιακό αλλά και άλλες ομάδες ανακοινώνονταν την τελευταία στιγμή. Όπως τονίζουν οι typologies, η Cosmote TV θα έχει με την κίνηση αυτή τη δυνατότητα από το τρίτο τρίμηνο να ανακοινώσει και νέα αύξηση των συνδρομητών της έχοντας το χαρτί της συμφωνίας με τον Ολυμπιακό.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News