ΠΑΟΚ Μεταγραφές: Κλείνει ο Νάραϊ, «εγκαταλείπει» τον Φάμπιο Μαρτίνς

ΠΑΟΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ: Ο Κάλεντ Νάραϊ πλησιάζει στην Τούμπα καθώς ΠΑΟΚ και Φορτούνα Ντίσελντορφ είναι κοντά σε συμφωνία, ενώ εγκαταλείπεται η σκέψη για τον Φάμπιο Μαρτίνς

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να ολοκληρώσει μια ακόμα μεταγραφική κίνηση καθώς έχει βρει σημείο επαφής με την Φορτούνα Ντίσελντορφ για τον Κάλεντ Νάραϊ.

Η μεταγραφή του Κάλεντ Νάραϊ έχει μπει στην τελική ευθεία για τον ΠΑΟΚ. Ο 28χρονος Γερμανός ακραίος τα έχει βρει με τον «Δικέφαλο του Βορρά» εδώ και σχεδόν δυο εβδομάδες και οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι «ασπρόμαυροι» είναι κοντά στην οριστικοποίηση συμφωνίας και με τη Φορτούνα Ντίσελντορφ, στην οποία ανήκει ο ποδοσφαιριστής. Ο Ζοσέ Μπότο ξεκίνησε συζητήσεις με τη Γερμανική ομάδα πριν από λίγες ημέρες.

Ο Νάραϊ κλείνει και έρχεται άμεσα

Από τις αρχές της εβδομάδας, ο Κάλεντ Νάραϊ προπονείται με τη Φορτούνα Ντίσελντορφ, καθώς οι ομάδας της Β’ Γερμανίας έχουν ξεκινήσει προετοιμασία ενόψει της νέας σεζόν. Με τον ΠΑΟΚ να μπαίνει στο γήπεδο την ερχόμενη εβδομάδα, ο Ζοσέ Μπότο ξεκίνησε τις συζητήσεις με τη Γερμανική ομάδα, η οποία για αρκετό διάστημα δεν είναι δώσει σημεία ζωής. Όλα όμως φαίνεται να έχουν δρομολογηθεί, με τις συζητήσεις να βρίσκονται σε τέτοιο σημείο ώστε οι «ασπρόμαυροι» να θεωρούν πως ο Νάραϊ θα είναι σε θέση να δώσει το παρών στην πρώτη προπόνηση της ομάδας, στις 21 Ιουνίου.

Αφήνει την υπόθεση Μαρτίνς

Την ίδια στιγμή, ο ΠΑΟΚ εγκαταλείπει τις όποιες σκέψεις έκανε για τον Φάμπιο Μαρτίνς. Οι έρευνες των τελευταίων ημερών έδειξαν πως οι ιθύνοντες της Αλ Ουάντα του Άμπου Ντάμπι δεν έχουν την παραμιρκή πρόθεση συζήτησης για τον δανεισμό του 28χρονου ακραίου και έτσι ο «Δικέφαλος του Βορρά» τον βγάζει από το κάδρο.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News