Ξιφασκία: Πλασαρίστηκε στην 8άδα η Γεωργιάδου στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κωνσταντινούπολης

Μία ακόμα καλή πορεία στη σειρά των Παγκοσμίων Κυπέλλων σπάθης κατέγραψε η πρωταθλήτρια της ξιφασκίας Δέσποινα Γεωργιάδου και πλασαρίστηκε στην 8άδα στην Κωνσταντινούπολη.

Μία ακόμα καλή πορεία πραγματοποίησε φέτος σε Παγκόσμιο Κύπελλο σπάθης η Δέσποινα Γεωργιάδου. Η πρωταθλήτρια της ξιφασκίας είχε θετικό πλασάρισμα, στην Κωνσταντινούπολη αυτή τη φορά και μπήκε στην 8άδα, όπως είχε κάνει και ρπιν από δύο βδομάδες στο «Ακρόπολις» στην Αθήνα.

Μην ξεχνάμε επίσης, ότι πέρσι είχε και πρωτιά στη Γαλλία σε Παγκόσμιο Κύπελλο.

Στον αγώνα για την είσοδο στα ημιτελικά η Γεωργιάδου έχασε από τη Μανό Μπρουνέ-Απιτί με 15-11. Η Γαλλίδα, Νο1 στο ταμπλό έφτασε αργότερα στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου, νικώντας στον τελικό τη συμπατριώτισσά της Αν Πουπινέ με 15-8, καταλαμβάνοντας την 6η θ΄λε

Η Γεωργιάδου στον 1ο γύρο νίκησε την Ρενάτα Κατόνα από την Ουγγαρία με 15-14, στη φάση των «32» τη Γερμανίδα, Γιούλικα Φούνκε 15-12 και στις «16» την Πολωνή, Σίλβια Μλάτουζακ με 15-6.

Στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κωνσταντινούπολης μετέχει και η Δώρα Γκουντούρα. Έχασε όμως, στον 1ο γύρο από την Ουγγαρέζα, Λούκα Σουζ με 15-13 και έμεινε εκτός συνέχειας.

Tην Κυριακή (20/3) οι δύο πρωταθλήτριές μας θα πάρουν μέρος στο ομαδικό. Η Ελλάδα θα παίξει με τη Γερμανία για την πρόκριση στη φάση των «16».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News