Τένις: Οι αντιδράσεις για την απόσυρση της Άσλεϊ Μπάρτι

Τένις: Όπως ήταν φυσικό η ανακοίνωση της απόσυρσης της Άσλεϊ Μπάρτι δεν πέρασε απαρατήρητη από τον κόσμο και τους αθλητές του τένις, οι οποίοι με tweets τους σχολίασαν την είδηση…

Όπως ήταν φυσικό η ανακοίνωση της απόσυρσης της Άσλεϊ Μπάρτι δεν πέρασε απαρατήρητη από τον κόσμο και τους αθλητές του τένις, οι οποίοι με tweets τους σχολίασαν την είδηση…

Σήμερα, 23 Μαρτίου, η Άσλεϊ Μπάρτι έκανε γνωστή την απόσυρσή της από την ενεργό δράση, όντας Νο.1 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA και σε ηλικία 25 ετών. Η Αυστραλέζα τενίστρια, έχοντας κατακτήσει τα τρία από τα τέσσερα Grand Slams (Roland Garros, Wimbledon, Australian Open) αλλά και 15 ακόμα τίτλους, αποφάσισε να δώσει τέλος στην καριέρα της.

Μάλιστα, η ίδια κατά την ανακοίνωση της απόσυρσή της τόνισε πως πλέον δεν νιώθει συναισθηματικά γεμάτη, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να πιέσει τον ευατό της για παραπάνω πράγματα στο τένις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΣΛΕΪ ΜΠΑΡΤΙ: Απίστευτο! To No.1 της WTA σταματάει το τένις στα 25 της

Τα tweets των αθλητών για την απόσυρση της Άσλεϊ Μπάρτι:

Φυσικά, η είδηση της απόσυρσης της Άσλεϊ Μπάρτι από το τένις, σε τόσο νεαρή ηλικία όντας στο Νο.1, προκάλεσε σοκ και πολλά ερωτήματα από τον κόσμο του αθλήματος. Από τη μεριά τους μεγάλα ονόματα του τένις, υποστήριξαν την απόφαση της, τονίζοντας πως η 25χρονη θα τους λείψει από τα κορτ.

WTA:


Άντι Μάρεϊ:

Πέτρα Κβίτοβα:

Σιμόνα Χάλεπ:

Ντίλαν Άλκοτ:

Σάνια Μίρσα:

Wimbledon:

Καρολίνα Πλίσκοβα:

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News