Τένις: Απίστευτο! Ο Μπάμπλικ αποχώρησε από το παιχνίδι επειδή έχανε στο 3ο σετ

Συνέβη και αυτό στο Μόντε Κάρλο, με τον Αλεξάντερ Μπάμπλικ να εγκαταλείπει το παιχνίδι του απέναντι στον Πάμπλο Καρένιο Μπούστα, αφού βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 3ο σετ.

Ο Καζάκος είναι γνωστό πως δεν τρέφει και ιδιαίτερη συμπάθεια στα χωμάτινα κορτ, αφού δεν ταιριάζουν αρκετά στο παιχνίδι του και το βαρύ σερβίς του. Γνωστός για τον ιδιόρρυθμο χαρακτήρα του ο Μπάμπλικ, έπαιξε εξαιρετικά για δύο σετ απέναντι στον Πάμπλο Καρένιο Μπούστα.

Ο Ισπανός έχασε το πρώτο σετ, αλλά πήρε το αίμα του πίσω στο 2ο, ενώ ο αντίπαλός του έχασε την ευκαιρία να το κλείσει στο 5-4 σερβίροντας, κατακτώντας το στο tiebreak. Οι δυο τους οδηγήθηκαν στο 3ο και καθοριστικό σετ, με τον Καρένιο Μπούστα να «σπάει» το σερβίς του Μπάμπλικ για να προηγηθεί με 4-3 και τότε ο Καζάκος εγκατέλειψε.

Όλοι φυσικά ξαφνιάστηκαν, αφού ο Μπάμπλικ δεν έδειχνε σημάδια τραυματισμού η κόπωσης, ούτε κάλεσε φυσικοθεραπευτή στο κορτ μέχρι το 3-3 και απλώς έφυγε όταν βρέθηκε με break πίσω. Θυμίζουμε πως στον 1ο γύρο είχε αποκλείσει σε ένα απαιτητικό παιχνίδι τον Στάνισλας Βαβρίνκα στην επιστροφή του Ελβετού! 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News