Στέφανος Τσιτσιπάς: Eυνοϊκή κλήρωση στο Roland Garros μακριά από Τζόκοβιτς, Ναδάλ και Αλκαράθ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν ο μεγάλος ευνοημένος της κλήρωσης των αγώνων του Roland Garros που αρχίζει τη Δευτέρα (23/5) στο Παρίσι.

Ο περσινός φιναλίστ του τουρνουά τοποθετήθηκε στο κάτω μέρος του ταμπλό αποφεύγοντας τους Νόβακ Τζόκοβιτς, Ραφαέλ Ναδάλ, Κάρλος Αλκαράθ και Αλεξάντερ Ζβέρεφ!

Ο Τσιτσιπάς έχει αντιπάλους στο δικό του ταμπλό τον διόλου αξιόπιστο στο χώμα, Ντανίλ Μεντβέντεφ, τον έτερο Ρώσο Αντρέι Ρούμπλεφ, τον Νορβηγό Κάσπερ Ρουντ και τον Καναδό Ντένις Σαποβάλοφ

Αντίπαλός του στον 1ο γύρο θα είναι ο Ιταλός, Λορέντσο Μουζέτι (No 57),στον δεύτερο λογικά ο Γάλλος, Λούκας Πούιγ. Στον 3ο γύρο θα βρει πιθανότατα τον Βρετανό, Ντάνιελ Έβανς, ενώ στον 4ο γύρο έναν εκ των Ντένις Σαποβάλοφ και Άλεξ Ντε Μινόρ.

Με τον Κάσπερ Ρουντ, διασταυρώνεται στην “8άδα” και στα ημιτελικά με τον νικητή της ρωσικής μονομαχίας, Ντανίλ Μεντβέντεφ – Αντρέι Ρούμπλεφ.

Στο πάνω μέρος του ταμπλό, γίνεται ο κακός χαμός. Αν όλα εξελιχθούν δίχως εκπλήξεις στα προημιτελικά θα συναντηθούν ο Τζόκοβιτς με τον Ναδάλ και ο Ζβέρεφ με τον Αλκαράθ. 

 

Πιθανοί προημιτελικοί

Τζόκοβιτς – Ναδάλ

Ζβέρεφ – Αλκαράθ

Τσιτσιπάς – Ρουντ

Μεντβέντεφ – Ρούμπλεφ

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News