Στέφανος Τσιτσιπάς: Βρήκε cool τον Κύργιο και την πάτησε

O Στέφανος Τσιτσιπάς βρήκε cool τον Νικ Κύργιο και αποκλείστηκε στον 2ο γύρο του τουρνουά του Χάλε μετά την ήττα του με 5-7, 6-2, 6-4.

Eντάξει σε κάποια σημεία του παιχνιδιού ο εκρηκτικός Ελληνοαυστραλός έχασε την ψυχραμία αλλά σε καμιά στιγμή δεν έφτασε σε ξεσπάσματα που τον έχουμε συνηθίσει.

Πιο πολύ τρωγόταν με τα ρούχα του. Από το δεύτερο σετ και μετά όμως όταν πήρε το πάνω χέρι στο ματς, περιόρισε τα νεύρα του και έφτασε στη σπουδαία νίκη που τον έστειλε στα προημιτελικά.

Ο Τσιτσιπάς και στο δεύτερο τουρνουά προετομασίας του σε χορτάρινη επιφάνεια ενόψει του Γουίμπλεντον δεν κατάφερε να φτάσει πέρα από τους «16».

Ξεκίνησε καλά το ματς κερδίζοντας το δεύτερο σετ, βομβάρδισε τον Κύργιο με το σερβίς του (έβγαλε διπλάσιους άσους, 18 έναντι 9) αλλά προοδευτικά η απόδοσή του έπεσε κι έκανε ένα καταστροφικό δεύτερο σετ όπου υπέστη δυο μπρέικ.

Στο τρίτο σετ οι δυο τενίστες πήγαιναν χέρι χέρι μέχρι το 9ο γκέιμ στο οποίο ο Τσιτσιπάς δεν μπόρεσε να υπερασπιστεί το σερβίς του και στο επόμενο ο Κύργιος του έδωσε τη χαριστική βολή.

Δείτε τα highlights του αγώνα Κύργιος – Τσιτσιπάς 2-1

 

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News