Σάσκια Χίπε: Γι' αυτό θα μας λείψεις!

Σάσκια Χίπε: Θα μας λείψεις! Ολυμπιακός, Βόλεϊ

Η Σάσκια Χίπε ανακοίνωσε πως αποχωρεί απο τον Ολυμπιακό μετά απο 6 χρόνια, πικραίνοντας τους 30.000 περίπου ακόλουθούς της στα σόσιαλ μίντια 

Η ανακοίνωση έγινε γνωστή μέσα απο τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και απο την σελίδα του Ερασιτέχνη. Η Χίπε κατέκτησε κατέκτησε τέσσερα πρωταθλήματα και τρία Κύπελλα με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Ο έρωτας της Χίπε

Η Γερμανίδα βολεϊμπολίστρια ξεχώριζε σε κάθε παιχνίδι με την πληθωρική της παρουσία και με την όμορφη – συχνά κι αποκαλυπτική- εμφάνισή της στις ελληνικές παραλίες.

Για να αποχαιρετήσει τον Ολυμπιακό, ανήρτησε το εξής post:

«Όταν ήρθα εδώ πριν 6 χρόνια, δεν μπορούσα να φανταστώ τι ωραίες στιγμές με περιμένουν. Απο την πρώτη στιγμή, ερωτεύτηκα αυτή τη πατρίδα. Επιπλέον, είμαι τόσο τυχερή που ήρθα σε ένα σύλλογο με ανθρώπους να με υποδέχονται με ανοιχτές αγκάλες. Κόκκινη οικογένεια. Θέλω να πω ”ευχαριστώ” για όλες αυτές τις υπέροχες στιγμές που ζήσαμε μαζί. Με κάνατε να αισθάνομαι σαν το σπίτι μου παρόλο που το σπίτι μου είναι μακριά. Σας ευχαριστώ μέσα απο τα βάθη της καρδιάς μου!»

 
 
 
View this post on Instagram

 
 
 

A post shared by Saskia Hippe (@sashi1991)

Το «αντίο» του Ολυμπιακού στη Χίπε

«Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν. Ό,τι ζήσαμε όμως μαζί αυτά τα 6 χρόνια, δεν θα σβήσει ποτέ. Με όλες τις τιμές που αρμόζουν στην καριέρα και το ήθος της, ο Ολυμπιακός αποχαιρετά την Γερμανίδα από… τον Πειραιά, Σάσκια Χίπε! Μια αθλήτρια που τίμησε από την πρώτη στιγμή μέχρι την τελευταία, τόσο τον Ολυμπιακό, όσο και την Ελλάδα την οποία αγάπησε και από την οποία αγαπήθηκε.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News