ΡΟΤΖΕΡΣ - ΣΑΚΚΑΡΗ 2-1: Σοκ στην Αδελαΐδα και αποκλεισμός (vid)

Η Μαρία Σάκκαρη, Νο 6 στον κόσμο, ηττήθηκε με 2-1 σετ (7-6, 2-6, 6-4 σε 2 ώρες και 18 λεπτά) από την Αμερικανίδα Σέλμπι Ρότζερς (Νο 40) και ολοκλήρωσε την παρουσία της στο Adelaide International

Η Μαρία Σάκκαρη δεν τα κατάφερε στην Αδελαΐδα όπου ηττήθηκε με 2-1 σετ (7-6, 2-6, 6-4 σε 2 ώρες και 18 λεπτά) από την Αμερικανίδα Σέλμπι Ρότζερς και ολοκλήρωσε την παρουσία της στο Adelaide International.

Η Ελληνίδα τενίστρια έχασε στις λεπτομέρειες από την 29χρονη Αμερικανίδα, η οποία προκρίθηκε στα προημιτελικά του θεσμού. Η Μαρία Σάκκαρη είχε μια σειρά από αβίαστα λάθη, ενώ ένα break στο 4-4 του τρίτου σετ ήταν καθοριστικό για την εξέλιξη της αναμέτρησης.

Το πρώτο σετ πήρε η Ρότζερς στο tie break. Η Σάκκαρη έκανε την ανατροπή στο δεύτερο σετ. Βρέθηκε να χάνει 2-0, όμως με τρία break, το πήρε με 6-2 και έκανε το 1-1.

Η Σάκκαρη πήρε προβάδισμα με 4-3 στο τρίτο σετ, αλλά τα λάθη από το σημείο αυτό επέτρεψαν στην Ρότζερς να ισοφαρίσει και να κάνει το break για το 4-5 και τελικά να πάρει το σετ με 4-6. Επόμενη αντίπαλος της Αμερικανίδας θα είναι η Ριμπάκινα.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News