Ραφαέλ Ναδάλ: Τι ζήτησε ενόψει του Ρεάλ Μαδρίτης - Μάντσεστερ Σίτι

Η αγάπη του Ραφαέλ Ναδάλ για το ποδόσφαιρο και ιδιαίτερα για τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι γνωστή. Ενίοτε μάλιστα επηρεάζει και τις τενιστικές του προτεραιότητες.

Μετά από ένα μεγάλο διάστημα απουσίας λόγω τραυματισμού ο Ισπανός επιστρέφει στα κορτ αυτή την εβδομάδα αγωνιζόμενος στο τουρνουά της Μαδρίτης.

H κλήρωση τον έχει φέρει αντίπαλο με τον Σέρβο Μίομιρ Κετσμάνοβιτς στον δεύτερο γύρο (στον πρώτο πέρασε bye).

O Nαδάλ ζήτησε από τον συμπατριώτη του και διευθυντή του Mutua Madrid Open, Φελισιάνο Λόπεζ, να μην παίξει την Τετάρτη (4/5) την ώρα που διεξάγεται ο αγώνας της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Μάντσεστερ Σίτι στο Σαντιάγο Μπερναμπέου.

Και ο Λόπεζ το… μαρτύρησε:

«Ο Ράφα θέλει να παίζει κατά τη διάρκεια της ημέρας στη Μαδρίτη, αφού η μπάλα αναπηδά ψηλότερα και ειδικότερα όσον αφορά τον ημιτελικό του Champions League μας ζήτησε να μην παίζει εκείνη την ώρα», είπε.

Ο Λόπες  αποκάλυψε επίσης την επιθυμία του να παρακολουθήσει και ο ίδιος τη συνάντηση των «μερένγκες» οι οποίοι θα προσπαθήσουν να ανατρέψουν το 3-2 του πρώτου αγώνα και να προκριθούν στον τελικό.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ναδάλ δείχνει την αγάπη του για τη Ρέαλ. Το περασμένο Σάββατο, στον αγώνα με την Εσπανιόλ είχε τη χαρά να κάνει την τιμητική «σέντρα» και χειροκροτήθηκε από όλο το γήπεδο. 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News